Percheziţii în Ilfov la SPĂRGĂTORII de LOCUINŢE: Două persoane au furat bunuri în valoare de 500.000 de lei

În cursul dimineţii de joi au loc percheziţii în judeţul Ilfov la mai multe persoane suspectate că se ocupă cu spargerea de case.

13 nov. 2014, 06:34
Percheziţii în Ilfov la SPĂRGĂTORII de LOCUINŢE: Două persoane au furat bunuri în valoare de 500.000 de lei

Poliţiştii de investigaţii criminale din Ilfov efectuează joi dimineaţă opt percheziţii la domiciliile mai multor persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuinţe, după ce două dintre acestea au fost prinse în flagrant, imediat după ce au sustras bunuri din trei locuinţe şi anexe din judeţul Ilfov, potrivit România TV.

Citeşte şi Percheziţii în şase judeţe şi în Capitală într-un caz de evaziune fiscală

În această dimineaţă, două dintre persoanele vizate au fost prinse în flagrant, imediat după ce au sustras bunuri (scule, bormaşini etc.) din trei locuinţe şi anexe din judeţul Ilfov. Prejudiciul în acest caz a fost recuperat în totalitate. Prejudiciul creat prin întreaga activitate infracţională estimat până în acest moment este de 500.000 de lei„, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Din cercetări a reieşit că în ultimele două luni persoanele bănuite ar fi sustras bani, bijuterii şi aparatură electronică din mai multe locuinţe situate pe raza localităţilor Bragadiru, Cornetu şi Domneşti. Activităţile se desfăşoară în cadrul unor dosare penale instrumentate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Ilfov şi vizează şase persoane bănuite de săvârşirea mai multor furturi din locuinţe, tăinuirea şi comercializarea bunurilor provenite din infracţiuni.