Peugeot a dezvăluit noul model 3008. Cum arată SUV-ul cu tehnologie avansată VIDEO

Peugeot 3008, modelul mult așteptat ia cu asalt segmentul C-SUV, o clasă în plină expansiune la nivel global și acceptă provocarea venită din partea clienţilor exigenţi, în căutare de senzaţii noi şi experienţe diferite.

17 nov. 2016, 09:19
Peugeot a dezvăluit noul model 3008. Cum arată SUV-ul cu tehnologie avansată VIDEO

Prin caracterul spectaculos al noului PEUGEOT i-Cockpit® de ultimă generaţie, designul de o calitate excepţională, eficienţa arhitecturală optimizată sau echipamentul său high-tech, noul PEUGEOT 3008 SUV urmăreşte să-şi afirme de la început poziţia de jucător important pe acest segment de piaţă. Pentru PEUGEOT, modelul 3008 reprezintă emblema noii sale game de SUV-uri, urmând a  fi vedeta standului mărcii la următorul Salon Auto de la Paris, unde va fi prezentat publicului larg înainte de lansarea internațională.

Apariţia noului PEUGEOT 3008 în segmentul C-SUV

În ultimii ani, toate segmentele pieţei SUV au fost în plină expansiune. În cadrul segmentului C-SUV european, în continuare cel mai mare şi mai diversificat, vânzările de autovehicule SUV au crescut de două ori şi jumătate din 2009 – data de lansare a primei generaţii PEUGEOT 3008. În prezent, în Europa, luând în calcul toate segmentele, o maşină din zece aparţine familiei SUV.
 
O adevărată întruchipare a automobilului modern, statutar, tehnologizat, creator de emoţii şi plăcere personală, clasa SUV sporeşte prestigiul posesorului şi personifică valorile, în pas cu spiritul timpului. Acest autovehicul nu reprezintă doar realizarea dorinţei de exprimare personală, ci şi dorinţa de a demonstra succesul, de a observa reflecţia propriilor valori în privirile celorlalţi. Un mijloc pe măsura dorinţelor, clasa SUV reprezintă un concept care şi-a depăşit scopul – Sport Utility Vehicle – făurindu-şi propriul mit: deoarece conducătorii auto de astăzi îşi doresc senzaţii noi la volan; pentru că timpul petrecut în deplasări devine un timp bogat în experienţe, emoţii şi solidaritate; pentru că interacţiunea cu autovehiculul este intuitivă şi senzorială ca şi cum acesta înţelege nevoile ocupanţilor şi se conformează acestora; iar interiorul primitor poate fi personalizat asemenea propriei case.

Un design interior care îţi taie respiraţia

La intrarea în noul PEUGEOT 3008 SUV aveţi sentimentul că pătrundeţi într-o lume surprinzătoare, originală, de o calitate omniprezentă. Spectaculos şi avangardist, postul de conducere vă atrage imediat atenţia. Acest ansamblu coerent şi extrem de tehnologic este i-Cockpit-ul® PEUGEOT de ultimă generaţie, un concept inovator care face istorie în lumea cockpit-urilor auto. Aici, totul pare a fi conceput pentru a servi plăcerea şi atenţia conducătorului auto, într-o segment de nişă cu un caracter high-tech pronunţat.

Design exterior inspirat

Designul interior al noului PEUGEOT 3008 este unic pe acest segment de piaţă. Stilul este deosebit de reuşit şi bogat, iar tehnologia integrată la bord promite foarte mult. Aceeaşi impresie se continuă şi la exterior. La prima vedere, noul PEUGEOT 3008 este provocator şi surprinde prin tăria sa de caracter. Efectul este puternic, limpede şi incontestabil: avem de-a face cu un SUV. Noul PEUGEOT 3008 a adoptat toate caracteristicile acestui tip de siluetă:

·         Grilă  frontală verticală;

·         Capotă plană;

·         Elemente de protecţie (accesorii ale barelor, pasajele largi ale roţilor, protecţie la baza portierelor);

·         Roţi late;

·         Garda la sol înaltă;

·         Bare de plafon finisate.

Noul PEUGEOT 3008 este fabricat la uzinele din Sochaux, iar fabricile franceze Trémery şi Douvrin furnizează motorizarea. Maşina va fi prezentată publicului pentru prima dată la Salonul Auto de la Paris 2016, urmând ca din luna octombrie să fie comercializat în întreaga lume.