PHILIPP PLEIN s-a abonat la frumuseţile autohtone. Avion privat trimis la Bucureşti după Bianca Drăguşanu FOTO

După Mădălina Ghenea, Andreea Sasu și Loredana Chivu, acum, Philipp Plein a făcut o obsesie pentru "blonda supremă" a showbiz-ului românesc. Faimosul designer vrea cu orice preț să ajungă la inima Biancăi Drăgușanu. 

22 aug. 2018, 08:38

De ceva vreme Philipp Plein se pare că a dezvoltat o pasiune nebună pentru una dintre cele celebre blonde de la noi din țară, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Cătălin Botezatu a spus cum este Bianca Drăguşanu în pat. Cum se comportă blonda când face dragoste. „Ştie să fie şi curvă…”

O prietena de-ale Biancăi Drăgușanu a surprins mai multe convorbiri interesante între vedetă și multimilionarul Philipp Plein. „Din toate discuțiile pe care le-am văzut reiese faptul că designerul a făcut o pasiune pentru Bianca”, a mărturisit aceasta.

Potrivit sursei citate, în urmă cu câteva zile, orbit de frumusețea blondinei, Philipp Plein a făcut un gest surprinzător pentru aceasta. Mai exact, milionarul a trimis în București avionul lui privat pentru vedetă.

„Philipp Plein i-a făcut o supriză de zile mari. A trimis avionul în București pentru a o lua la Nisa. I-a dat mesaj și i-a spus că aeronava o așteaptă pe aeroport. Bărbatul a fost foarte direct și scris spus simplu”, a mai spus prietena Biancăi.

Conform spuselor sursei citate, Bianca Drăgușanu nici nu a vrut să audă de așa ceva și a refuzat categoric invitația milionarului care se pare că a dezvoltat o adevărată pasiune pentru aceasta. „Chiar dacă a rămas cu buza umflată, Philipp Plein nu s-a descurajat și continuă să o asalteze pe Bianca cu zeci de mesaje”, a adăugat prietena fostei prezentatoare TV.