Ploaia a făcut PRĂPĂD în Constanţa. Zeci de străzi au fost INUNDATE

Natura s-a dezlănţuit în Constanţa, unde o ploaie torenţială a făcut ravagii. Mai multe străzi au fost inundate, iar apa era cât pe ce să pătrundă în casele oamenilor.

29 mai 2016, 06:03

Sistemul de canalizare din oraș nu a făcut față, iar sesizările cu privire la inundațiile din zonă au curs necontenit.

57 de echipe de intervenţie ale societății dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere au intervenit la nivelul municipiului Constanţa, precum și în restul judeţului. Lucrătorii au intervenit și în zonele sensibile ale orașului, pe strada Ahile Mihail și în zonele Delfinariu și Dacia.

Și Năvodari a fost lovit serios de ploile abundente. În scurt timp, străzile au fost inundate spre disperarea participanţilor la trafic, cărora le-a fost greu să-şi vadă de drum.

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis cod galben de inundaţii, valabil de sâmbătă după-amiază, de la ora 17.30, până duminică seara, la ora 23.00. Se vor semnala scurgeri importante de aăa pe versanți, torenți, pâraie și creșteri de debite și niveluri și posibile depășiri ale cotelor de atenție pe unele râuri din județele Bihor, Tulcea și Constanța.