PNL strânge semnaturi pentru demiterea lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputaţilor

Publicat: Luni, 25 Iunie 2018 14:47 // Actualizat: Luni, 25 Iunie 2018 14:57 // Sursa: romaniatv.net

Presedintele PNL, Ludovic Orban, anunţă o nouă lovitură pentru Liviu Dragnea. PNL strânge semnaturi pentru schimbarea şefului PSD din fruntea Camerei Deputaţilor. Orban anunţă şi că parlamentarii din partidul său vor vota cu bilele la vedere moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Dăncilă și că lideri ai partidului vor merge în mijlocul protestatarilor în acea zi. 

"Am luat decizia de a vota la vedere pentru a arăta clar că PNL este serios şi că susţine demersurile cu deplina integritate şi transparenţă. Vă anunţ încă de pe acum că în conformitate cu trecerea în revistă a parlamentarilor nu va absenta  niciunu parlamentar de la moţiunea de centură", a anunţat Ludovic Orban. 

Preşedintele PNL a mai anunţat că vor începe o campanie de strângere de semnături pentru demiterea şefului PSD, Liviu Dragnea, de la conducerea Camerei Deputaţilor. 

"Demarăm strângerea de semnături, pentru monent în Camera Deputaţilor, pentru demiterea lui Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. De asemenea, am luat decizia ca deputaţii PNL să sustina moţiunea iniţiată de colegii noştri din opozitie împotriva ministrului Transporturilor, care se va dezbate astăzi. De asemenea, am luat hotărârea ca cei mai importanţi membri ai PNL să fie şi ei prezenţi alături de cetăţeni la manifestaţii", a mai anunţat Orban.

2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 iun 19:17
Răspunde | Votează email 0 email
luisa
Penibilul asta - face si altceva inafara de strins semnaturi si motiuni de cenzura? vai ei,,, liderii PNL n mijlocul a 1000-2000 de sutinatori!! Nici o scara de bloc nu este instare sa mobilizeze!
25 iun 15:31
Răspunde | Votează email 0 email
Traian baselu
sa le pastrezi cand o sa cazi tu ORBANE, AI GRIJE CA LUMEA NUTE VREA , ESTI t o x ic t a r e.
1
EUR
4.6478
RON
19 Dec
noapte -3 °
zi -1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H