Poliţist UCIS cu lovituri de cuţit pe peronul Gării din Suceava. UPDATE: Agresorul a fost arestat VIDEO

Crimă șocantă petrecută, joi seară, pe peronul Gării Burdujeni (Gara Suceava). Un polițist în vârstă de 36 de ani, tată a doi copii, a fost ucis cu multiple lovituri de cuțit. Ucigaşul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, ca urmare a unei hotărâri a instanţei.

21 iul. 2017, 05:08
Poliţist UCIS cu lovituri de cuţit pe peronul Gării din Suceava. UPDATE: Agresorul a fost arestat VIDEO

UPDATE: Bărbatul acuzat că l-a ucis pe agentul de poliţie Sorin Vezeteu, de la Transporturi Feroviare, în gara din Suceava, a fost arestat preventiv, vineri, pentru infracţiunea de omor calificat. Instanţa a admis propunerea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Ioan Besu. Decizia nu este definitivă.

UPDATE: Tânărul de 23 de ani care a înjunghiat mortal un poliţist în Gara Burdujeni, din Suceava, a fost reţinut, în noaptea de joi spre vineri, sub acuzaţia de omor. Bărbatul şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor, refuzând să o justifice în vreun fel, în condiţiile în care a afirmat că nu îl cunoaştea pe poliţist. O ipoteză a anchetatorilor este că tânărul ar avea o aversiune faţă de poliţişti, în general, după ce a stat în arestul Poliţiei din Spania în urmă cu câţiva ani.

Sorin Vezeteu era de serviciu în sediul Postului de Poliție din Gara Burdujeni. Martorii au relatat că în timp ce polițistul era pe peron, un individ s-a apropiat de el, a scos un cuțit și a început să-l lovească în zona spatelui și a gâtului. Criminalul nu s-a oprit aici și după ce polițistul a căzut a continuat să-l lovească în zona gâtului.

Personalul medical sosit de urgență la fața locului a încercat sa-l resusciteze fară succes mai bine de o oră.

Criminalul, care le-ar fi spus oamenilor legii că-i urăşte pe poliţişti pentru că a fost închis pe nedrept în Spania, a fost prins la puțin timp și imobilizat de mai mulți polițiști.

Bărbatul acuzat că l-a ucis pe agentul de poliţie Sorin Vezeteu, de la Transporturi Feroviare, în gara din Suceava, a fost arestat preventiv, vineri, pentru infracţiunea de omor calificat