Poliţistul lovit cu sabia, colindat de colegi în spital

Momente emoţionante la Clinica de Neurochirurgie Iași. Colegii de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale ai polițistului lovit cu sabia de un interlop în timpul unei percheziții l-au colindat pe acesta în salonul de spital. Medicii spun însă că Dan Ciprian Sfichi are paralizie pe partea stângă şi va trebui să meargă la şedinţe de kinetoterapie.

22 dec. 2017, 11:41
Poliţistul lovit cu sabia, colindat de colegi în spital

Momente emotionante pentru politistul Dan Ciprian Sfichi, la Clinica de Neurochirurgie Iasi, unde este internat de aproape o luna. Colegii de la SAS IASI ai politistului lovit cu sabia in timpul unei perchezitii la Radauti l-au colindat pe acesta in salonul de spital. La capataiul acestuia se vad doua femei, probabil sotia si bunica iar cea din urma plânge la auzul colindatorilor.

Vezi şi: Poliţistul lovit cu o sabie în cap a rămas cu o paralizie

Filmarea a fost postata de colegii politistului si face furori pe retelele de socializare.

Potrivit informatiata.ro, Dan Ciprian Sfichi vorbeste coerent, face chiar glume si misca pe partea dreapta a corpului. Medicicii spun insa ca are paralizie pe partea stanga si va trebui sa urmeze kinetoterapie. Ei spun ca este un miracol faptul ca politistul a scapat cu viata avand in vedere leziunile cerebrale suferite. Colegii sai au tinut sa ii faca o surpriza in prag de Craciun si l-au colindat din tot sufletul, cum au stiut ei mai bine.