Poliţistul mort după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă, avansat post-mortem

Polițistul de la Brigada Rutieră București care a murit, marți seara, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă din carosabil, a fost avansat post-mortem la gradul de subinspector.

21 oct. 2015, 11:05
Poliţistul mort după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă, avansat post-mortem

În această dimineață, la propunerea inspectorului general al Poliției Române, viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, l-a avansat în gradul de subinspector de poliție post-mortem pe agentul șef adjunct de poliție Gigină Bogdan Cosmin„, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române.

Polițistul avea 28 de ani, era căsătorit și lucra de 8 ani în Ministerul Afacerilor Interne. El a încetat din viață la Spitalul Universitar de Urgență București, unde a fost transportat după ce, în seara de 20 octombrie, a fost implicat într-un accident în timp ce se afla în misiune.

Potrivit martorilor, polițistul a pierdut controlul asupra motocicletei și nu a mai putut evita impactul cu gardul ce împrejmuia o groapă săpată în asfalt.

Conform Biroului de presă al Poliției Capitalei, incidentul s-a produs pe strada Știrbei Vodă din București, iar groapa fusese săpată de o companie de gaze.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a deschis o anchetă în acest caz.