Ponta, la SAB: România devine, treptat, un mare producător de autoturisme

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că România se remarcă pe piaţa europeană şi mondială ca 'un mare producător' de autoturisme, potrivit Agerpres. Prim-ministrul a făcut aceste declaraţii după ce a vizitat Salonul Auto Bucureşti.

10 oct. 2013, 15:27
Ponta, la SAB: România devine, treptat, un mare producător de autoturisme

El i-a felicitat pe organizatorii celei de-a 11-a ediţii a Salonului Auto Bucureşti, urându-le ca în anii ce vin numărul maşinilor expuse să crească.

‘Şi anul trecut şi anul acesta şi sper foarte mult şi în anii care vin să vin să îi felicit pe cei care, în condiţii dificile, reuşesc totuşi să organizeze acest salon, să le urez ca în fiecare an să fie mai multe maşini expuse. Profit de locul în care mă aflu pentru a spune că România devine, din ce în ce mai mult, un mare producător pe piaţa europeană şi mondială, fie că vorbim de autoturisme în cele două fabrici care există deja, dar şi despre faptul că sunt zeci de persoane, de români care lucrează în companiile de piese de schimb. Suntem deja între ţările europene care au reuşit să reziste în această perioadă foarte dificilă’, a spus premierul.

 

VEZI SI:

Maşinile electrice, vedetele Salonului Auto din Los Angeles VIDEO