Maşinile electrice, vedetele Salonului Auto din Los Angeles VIDEO

Maşinile electrice, pariul de viitor al producătorilor. Ele sunt vedetele Salonului Auto de la Los Angeles, care îşi va deschide sâmbătă porţile. Organizatorii au oferit deja două zile de avanpremieră, pentru a convinge cât mai mulţi vizitatori să le calce pragul.

RomaniaTV.net
29 nov. 2012, 13:41
Maşinile electrice, vedetele Salonului Auto din Los Angeles VIDEO

Unul dintre răsfăţaţii showului este modelul 500E de la Fiat. Este vorba de o maşină electrică, de dimensiuni mici. Constructorii mizează pe uşurinţa cu care automobilul se poate strecura în trafic. În plus, designerii spun că au fost atenţi şi la aspectul exterior al vehiculului.

„De ce să fie maşinile electrice doar instrumente care te duc din punctul A în punctul B, când poţi să te distrezi în ele, să te simţi bine şi le poţi proiecta să şi arate bine?”, a declarat Olivier Francois, reprezentant FIAT.

O altă maşină ecologică după care s-au întors toate privirile este noul tip de Chevrolet Spark.

„Încercăm să oferim soluţii pentru oamenii care vor cu adevărat să-ţi reducă consumul de benzină”, a declarat Pamela Fletcher, reprezentant General Motors.

În total, la eveniment vor fi prezentate 30 de vehicule electrice. În plus, vor putea fi admirate maşini care circulă cu biocombustibil sau modele cu consum de benzină foarte scăzut.

Salonul auto de la Los Angeles va fi deschis publicului între 30 noiembrie şi 9 decembrie.