Ponta la Transgaz, un nou semnal privind independenţa energetică

Primul-ministru Victor Ponta s-a aflat joi la Mediaș, județul Sibiu, acolo unde a participat la aniversarea unui secol de transport de gaze naturale în România, eveniment care a avut loc la sediul central al Transgaz. Cu această ocazie, premierul a subliniat din nou importanța proiectului de țară privind independența energetică.

RomaniaTV.net
23 oct. 2014, 10:32
Ponta la Transgaz, un nou semnal privind independenţa energetică

Societatea Națională de Transport Gaze Naturale Transgaz Mediaș a organizat astăzi evenimentul de aniversare a 100 de ani de la construirea primei conducte de transport a gazelor naturale, respectiv conducta Sărmăşel-Turda. Totodată, evenimentul marchează și împlinirea a 40 de ani de la punerea în funcţiune a primei conducte dedicate tranzitului de gaze naturale pe teritoriul țării noastre.

Aflat la Mediaș, premierul Victor Ponta a transmis din nou un mesaj privind importanța și necesitatea ca România să devină independentă din punct de vedere energetic.

„Transgazul ca şi Romgazul joacă un rol mai important decât o simplă companie, (…) rol mai mare în ce priveşte viitorul României. (…) Independenţa energetică înseamnă independenţă politică”, a afirmat Victor Ponta.