Ponta: Salut deciziile CExN al PSD; sâmbătă sper să ajung în Maramureș

Premierul Victor Ponta a salutat, vineri, deciziile luate de colegii săi de partid la ședința Comitetului Executiv Național al PSD și a anunțat că intenționează să ajungă sâmbătă în Maramureș la reuniunea conducerii social-democraților.

30 oct. 2015, 16:45
Ponta: Salut deciziile CExN al PSD; sâmbătă sper să ajung în Maramureș

Salut și sprijin deciziile adoptate de colegii mei din CEX al PSD. Și le urez succes secretarilor regionali în organizarea campaniei pentru alegerile din 2016. Guvernarea prin rezultatele sale va fi un argument esențial pentru o nouă victorie electorală! Mâine (sâmbătă) dimineață voi ateriza la București după vizita efectuată în Mexic. Deși cu o diferență de fus orar de opt ore de confruntat sper să reușesc să ajung în Maramureș să fiu alături de miniștrii și conducerea PSD în ultima zi a CEX„, a scris Victor Ponta pe Facebook.

În cursul zilei de vineri, președintele PSD Liviu Dragnea anunța că premierul Victor Ponta va încerca să ajungă la ședința Biroului Permanent Național al PSD care are loc sâmbătă la Vișeu, în județul Maramureș.

Întrebat dacă Ponta va veni la BPN, Dragnea a replicat: „El a zis că încearcă să ajungă când se întoarce. Ne-ar fi foarte drag să vină”.

CITEŞTE ŞI: Ce prevede noul COD de ETICĂ PSD. Dragnea: Documentul nu este pentru a se ÎNLĂTURA unii colegi