Ponta: Voi participa la dezbateri în turul întâi, dar nu cu toţi candidaţii deodată VIDEO

Premierul Victor Ponta a declarat, în direct la România TV, că va participa la dezbateri electorale înainte de turul întâi, dar nu cu toţi candidaţii în acelaşi timp.

25 aug. 2014, 18:45
Ponta: Voi participa la dezbateri în turul întâi, dar nu cu toţi candidaţii deodată VIDEO

Ponta a spus că va participa doar în emisiuni unde va fi doar un contracandidat şi nu mai mulţi.

„Foarte posibil să intru în turul doi. Până la primul tur nu se poate spune că românii nu ştiu cine sunt. Candidatul Victor Ponta îşi va prezenta proiectul de ţară şi va participa la dezbateri. Şi înainte de primul tur voi participa la dezbateri, dar nu cu toţi ceilalţi candidaţi, ci doar în formula unul contra unul. Cred că nu ne înţelegem dacă suntem mai mulţi, de aceea cred că e bună această variantă. Iar în turul doi voi participa la orice dezbatere, voi merge la orice emisiune. În turul doi va fi o bătălie între cele două personalităţi”, a spus Ponta.

Ponta: Pe 12 septembrie vom avea CONGRES NAŢIONAL, iar pe 20 va fi evenimentul de lansare a CANDIDATURII VIDEO

Victor Ponta a afirmat, luni, că regretă declaraţiile în care a spus că în turul I al alegerilor prezidenţiale îşi va lua popcorn şi se va uita la dezbaterile dintre contracandidaţii săi.
„A fost o glumă proastă pe care am făcut-o şi am regretat-o imediat, apropo de exprimarea cu popcorn-ul. (…) Dacă pot să recunosc că fac o greşeală şi să spun că îmi pare rău, încă e un semn bun, poate, şi mai recuperez ceva”, a spus Ponta, la România tv.

Premierul afirma, în urmă cu câteva zile, că în turul I al alegerilor prezidenţiale se va uita la dezbaterile celorlalţi contracandidaţi.

„În turul I îmi voi lua popcorn şi o băutură răcoritoare şi mă voi uita la dezbaterile între doamne, doamna Macovei, doamna Udrea, domnul Diaconescu, mă rog sunt doi, doi domni Diaconescu, domnul Iohannis şi aşa mai departe. E păcat să ratăm acest lucru”, spunea atunci Victor Ponta.