Dezamăgire URIAŞĂ pentru Adrian Porumboiu. „Este un gest de LAŞITATE!”

Adrian Porumboiu, fostul finanâator al celor de la FC Vaslui, a declarat, joi, că decizia antrenorului Liviu Ciobotariu de a demisiona este un gest de laşitate.

24 apr. 2014, 19:21
Dezamăgire URIAŞĂ pentru Adrian Porumboiu. „Este un gest de LAŞITATE!”

„E un gest de laşitate. Căpitanul unui vapor când se scufundă pleacă ultimul. Încă nu e scufundat şi trebuia să îl ducă până la capăt. Am o părere excelentă despre el, pentru că a muncit, şi-a făcut treaba. El are două luni restanţe (n.r. – salariale). Intra în a treia lună. Dacă a văzut că e harababură aici, a zis să plece. Făcuse o echipă foarte frumoasă şi trebuia să o ducă până la capăt. Terminau campionatul, picau, asta e viaţa! Dar nu poţi să-ţi baţi joc de competiţie. A făcut treabă foarte bună, dar m-a dezamăgit cu decizia asta. Mai ales că el nu avea niciun motiv să facă treaba asta, din punct de vedere pecuniar” , a afirmat Adrian Porumboiu, la Sport.ro.

Adrian Porumboiu a precizat că datoriile clubului nu sunt foarte mari şi că nu înţelege de ce conducerea clubului nu a contestat decizia primei instanţe a FRF de neacordare a licenţei.

„Întâmplător, mi-a transmis cineva de la club hotărârea de neacordare a licenţei. Dacă te uiţi pe ea, vezi că foarte multe plăţi sunt făcute. Deci cineva trebuia să conteste în termen regulamentar (n.r. – neacordarea licenţei). După părerea mea nu e atât de mare catastrofa cum se anunţă din interiorul clubului. Datoriile la stat în 31 martie erau zero. A rămas o datorie care era reeşalonată. Suma aceea fabuloasă este o sumă care este contestată. În foarte multe cazuri s-a câştigat. Eu ştiam că mai e de plătit 450.000 (n.r. – de euro), dar cred că era ceva până în 300.000. Eu vă spun că sunt cel puţin opt cluburi în România cu o situaţie financiară mult mai gravă decât la Vaslui. Dacă nu se depune contestaţie, situaţie nu mai e dramatică, e finală. Nu e o prostie, e o imensă prostie să nu iei licenţa”, a declarat Porumboiu.

Liviu Ciobotariu a demisionat, joi, motivând că nu mai putea gestiona situaţia în care se află gruparea moldavă, rămasă fără finanţare.