POVESTE SFÂŞIETOARE. Deşi are doar 2 ani, această fetiţă are locul de veci deja pregătit. Ea se joacă în viitorul mormânt FOTO

Povestea unei fetite de 2 ani este sfasietoare. Parintii i-au pregatit deja mormantul si, in fiecare zi, ea si tatal ei se joaca in groapa in care, in curand, fetita isi va dormi somnul de veci.

28 iun. 2017, 08:04
POVESTE SFÂŞIETOARE. Deşi are doar 2 ani, această fetiţă are locul de veci deja pregătit. Ea se joacă în viitorul mormânt FOTO

Zhang Xinlei este o fetita in varsta de 2 ani din China care sufera de o tulburare de sange, scrie stirilekanald.ro. Parintii sunt disperati, iar tatal fetitei i-a sapat deja groapa.

Citeste şi Val de tragedii pe litoral. Trei turişti, dintre care doi copii, au dispărut în valurile mării

Parintii au cheltuit deja toate economiile pe care le aveau pentru a o trata pe fetita, dar, din pacate, niciun tratament de pana acum nu a avut vreun efect.

In fiecare zi, Zhang impreuna cu mama ei, care este insarcinata, si cu tatal ei vin la locul in care fetita isi va dormi somnul de veci. Intr-un filmulet sfasietor postat de Pear Video, micuta si tatal ei stau intinsi in groapa.

Citeşte şi Iuliana Luciu vorbeşte despre sarcină: „Sper să am o fetiţă”

„Doar asta mai pot face. Vin cu ea in fiecare zi la locul in care se va odihni pentru tot restul vietii”, spune tatal cu lacrimi in ochi. Zhang sufera de talasemie, iar parintii nu au banii necesari pentru tratament, iar micuta isi va pierde viata in scurt timp.