Povestea CUTREMURĂTOARE a unei familii care locuieşte într-un WC public FOTO

Un bărbat de 45 de ani este nevoit să facă sacrificii enorme pentru a-şi întreţine familia, dar şi pentru a-şi reconstrui casa mistuită de flăcări.

05 dec. 2014, 13:58

Gheorghe Vintilă, din Stolniceni-Prăjescu, judeţul Iaşi, locuieşte de cinci ani într-o cămăruţă din Autogara Botoşani, un fost WC, în care încap doar un pat, un calorifer mic şi un televizor „antic” ce mai mult nu funcţionează, scrie monitorulbt.ro. Singurul geam duce la grupurile sanitare.

Citeşte şi Un miliard de persoane din lumea întreagă nu dispun încă de toalete

Traiul şi-l câştigă din tichetele pe care le vinde pentru utilizarea wc-urilor, mănâncă pe unde şi ce apucă. Totul pentru a face economie maximă şi a-i ajuta familia. Cei aproximativ 600 de lei pe care-i are lunar nu-i sunt suficienţi pentru a pune bani deoparte pentru casă, pentru a se întreţine şi pentru a trimite bani şi familiei de la Stolniceni.

Citeşte şi Sărbătorile de Iarnă, la LIMITA SĂRĂCIEI. Întinde o mână caldă şi încălzeşte un SUFLET DE CRĂCIUN

În tot acest timp, soţia şi cei nouă copii trăiesc într-o anexă, singura rămasă în picioare, după ce casa le-a fost mistuită de flăcări în urmă cu trei ani.

Chiar şi în aceste condiţii, bărbatul este sigur că, într-o zi, nu va mai fi nevoit să locuiască la „wc-uri”.

Tot ce speră este că, în apropierea sărbătorilor de iarnă, oamenii vor dori să-l ajute cu materiale de construcţie, întrucât cele primite până acum de la săteni, preotul şi primarul comunei le-au ajuns doar să toarne noua fundaţie.