Povestea dramatică a unui COPIL GENIU. Ajut-o pe Denisa să devină o pianistă faimoasă VIDEO

Dramă fără margini pentru un copil genial. La doar 17 ani, Denisa Curtaşu este considerată un adevărat talent la pian. Tânăra, care a fost părăsită de mamă, se luptă din greu pentru a-şi plăti studiile la Conservatorul din Torino, unde a fost acceptată la doar 11 ani. Acum, ea va dărui românilor un cadou de suflet în pragul sărbătorilor de iarnă – primul său concert.

11 dec. 2014, 15:09
Povestea dramatică a unui COPIL GENIU. Ajut-o pe Denisa să devină o pianistă faimoasă VIDEO

Talentul şi frumuseţea nu au ferit-o pe Denisa Curtaşu de probleme. Deşi toţi cei care o cunosc susţin că este un geniu la pian, ea se luptă cu probleme de viaţă care o împiedică să se dedice muzicii aşa cum şi-ar dori, potrivit România TV. Copila a fost părăsită de mamă, iar tatăl a rămas şomer şi suferă de un handicap locomotor.

În urmă cu şase ani, Denisa a avut o invitaţie de studiu în Italia şi am dat curs acestei invitaţii pentru ca Denisa să îşi poată urma visul. Cel mai mult îmi doresc ca Denisa să ajungă acolo unde merită„, a declarat tatăl Denisei.

Sărăcia şi problemele de sănătate ale celor dragi o împiedică pe Denisa să studieze aşa cum şi-ar dori, dar au transformat-o într-un om curajos şi foarte ambiţios. Ea a reuşit, astfel, să scoată primul album de muzică.

Denisa va susţine un concert în România, care va avea loc, vineri, 12 decembrie, în Capitală, la Arcub, la ora 19.00. Intrarea este liberă. Cei prezenţi vor putea cumpăra, în locul biletului, un CD care conţine muzica Denisei şi o vor ajuta, astfel, să-şi împlinească visul de a studia şi de a deveni o pianistă faimoasă.

CITEŞTE ŞI: Moment emoţionat: O persoană fără adăpost cântă minunat la un pian abandonat de pe stradă VIDEO