Poveşti incredibile din cartierul FERENTARI, cea mai periculoasă zonă din Bucureşti VIDEO

În Ferentari, chiar și polițiștii întâmpină pericole la tot pasul, ei au fost loviţi, muşcaţi şi chiar alergaţi cu drujba. Pe străzile acestui cartier sunt mormane de gunoaie printre care mișună șobolanii, chiar în fața blocurilor. Seringile se găsesc aruncate pe trotuare și pe scările de bloc.

RomaniaTV.net
14 apr. 2014, 06:07
Poveşti incredibile din cartierul FERENTARI, cea mai periculoasă zonă din Bucureşti VIDEO

Droguri, prostituție, violență, mormane de gunoaie și sute de șobolani la doar un sfert de oră de centrul Capitalei. În cartierul Ferentari, celebru deja pentru că este unul dintre cele mai periculoase din ţară, legea nu mai e lege şi până şi poliţiştii cad victime. De multe ori, aceştia au fost bătuţi şi chiar urmăriţi cu drujba. Urmăriţi mărturii incredibile, în exclusivitate pentru România TV.

Citeşte şi Idila între Ceauşeşti a început la 1 Mai 1939, în mahalaua Ferentarilor VIDEO

De cum se lasă seara, în cartierul Ferentari pericolele sunt la orice pas. Chiar şi pentru oamenii legii, care deseori sunt agresaţi de infractori. Agentul șef de la secția 24 Poliție, Alexandru Găitan, spune că nu de puţine ori, s-a temut pentru viaţa sa. A fost muşcat, alergat cu drujba, iar un infractor a încercat chiar să îl infecteze cu HIV.

Protecţia noastră este aproape zero. Atât eu cât şi colegi de ai mei au fost muşcaţi de persoane violente, de infractori. Ne-au alergat cu flexul în stradă, ne-au fugărit cu drujba. S-au bătut doi indivizi în stradă. Cel care a luat bătaie avea SIDA şi tot încerca să ne împroaște cu sânge„, a declarat Alexandru Găitan.

Poliţiştii au ajuns să se teamă şi pentru familiile lor.

Am avut un coleg de la Secţia 24 căruia i s-a dat foc la maşina acasă. Am avut de asemenea un coleg care a oprit o maşină în trafic. Şoferul s-a dat jos din maşină şi fără niciun motiv l-a lovit cu o bucată de BCA în cap„, a adăugat ofiţerul de poliţie.

Citeşte şi Elevul ucis în Ferentari, înjunghiat chiar de prietenul său

În Ferentari, mormanele de gunoaie tronează la fiecare pas. Fără nicio ruşine, oamenii le aruncă de la balcon. Iar şobolanii sunt la ei acasă. Cartierul este raiul consumatorilor şi traficanţilor de droguri. Sute de seringi stau aruncate în scările de bloc și pe stradă, iar în orice moment cineva se poate răni.

În Ferentari, strada este câmp de război şi pentru prostituate. Multe dintre ele au ajuns la spital din cauza agresiunilor. Deși numărul infractorilor, al consumatorilor de droguri şi al prostituatelor este în creștere, polițiștii spun că nu pot face mare lucru, din cauza legilor din ce în ce mai permisive.