Poveştile oamenilor „RĂPIŢI DE EXTRATEREŞTRI”, care s-au ÎNTORS să povestească ce au păţit

Este un subiect controversat, dar există oameni care cred că extratereştrii ne-au vizitat planeta și care sunt convinşi că au fost răpiţi și luaţi de aceştia pe planete extraterestre. În timp ce mărturiile lor pot varia, singurele lucruri pe care le au într-adevăr în comun sunt convingerea nestrămutată în ce au văzut, ce au experimentat, și impactul pe care l-a avut acest lucru asupra vieții lor.

RomaniaTV.net
27 oct. 2013, 08:20
Poveştile oamenilor „RĂPIŢI DE EXTRATEREŞTRI”, care s-au ÎNTORS să povestească ce au păţit

Antonio Villas Boas

Răpirea extraterestră a acestui fermier brazilian în 1957 este considerată a fi una dintre primele raportate vreodată la nivel mondial, potrivit TruTV. Villas Boas susține că a fost luat cu forța la bordul unui OZN în formă de ou, după ce a fost abordat de o persoană de sex feminin goală, descrisă ca un umanoid, cu părul alb, lung și ochi albaştri de pisică. Villas Boas a murit în 1992 şi niciodată nu şi-a retras mărturia.

Betty și Barney Hill

Această poveste a dat startul nebuniei cu răpirile extraterestre. Sub hipnoza regresivă, o tehnică obișnuită pentru descoperirea adevărului asupra răpirilor, oamenii de ştiinţă au cercetat o perioadă de timp „lipsă” din memoriile celor doi, care a urmat după ce soţii Hills au reperat un OZN în septembrie 1961. După ce au fost răpiţi și duşi pe o navă sub forma de disc, Betty Hill spune că au primit o „harta stelară”, cu trasee comerciale marcate, care includea propriul nostru soare. Unii experţi în OZN-uri cred că acest lucru arată că planeta de origine a extratereştrilor se află în sistemul Zeta Reticuli.

Citeşte şi Mii de oameni au rămas uimiţi. Află ce a apărut deasupra unui teren de baseball, în timpul unui meci VIDEO

Betty Andreasson

Betty Andreasson susține că a fost răpită de extratereștri și dusă pe o navă spaţială într-o noapte din ianuarie 1957. În timpul petrecut la bord, restul de familiei ei a fost pusă într-o stare de „viaţă suspendată”. La fel ca multe alte povești de răpire, mărturia lui Betty implică extratereștri capabili să comunice prin telepatie și care au supus-o la un anumit test medical. Andreasson spune că extratereștrii purtau uniforme albastre, cu un logo al unei păsări pe mâneci.

Charles Hickson și Calvin Parker

Acest caz celebru din octombrie 1973 implică doi lucrătorilor care pescuiau pe râul Pascagoula în Mississippi. Ei pretind că au levitat pe o navă spațială. Acolo au fost supuși la un fel de examen medical de către creaturi umanoide cu gheare ca de homar în loc de mâini. Mai târziu, au raportat experienţa lor la poliția locală, care susţine că oamenii păreau sincer speriaţi.

Charles L. Moody

Moody era un sergent în Forţele Aeriene Americane, care se afla în deşertul New Mexico într-o noapte, în august 1975, privind o ploaie de meteoriți. El spune că a văzut un OZN stralucitor îndreptându-se spre el. A încercat să fugă în mașină, dar nu a reușit să o facă să pornească. Următoarea lui amintire era cum OZN-ul zburător se îndepărta. Când a ajuns acasă, era mult mai târziu decât ar fi trebuit. Ulterior, el şi-a amintit că a fost paralizat şi luat la bordul OZN-ului de către extratereştri.

Citeşte şi Ce ne ascund guvernele: Zone SECRETE de pe Pământ, vizitate frecvent de extratereştri FOTO

Travis Walton

Walton făcea parte dintr-o echipă de tăietori de lemne din Arizona când a dispărut pentru câteva zile, în noiembrie 1975. La început, colegii săi au fost suspectaţi că l-au ucis, deşi ei susținueau că fusese lovit de un fascicul de lumină de la un OZN și, ulterior, răpit de extratereștri. Povestea lui a fost ecranizată în filmul „Fire în the Sky”. Travis si colegii săi nu şi-au schimbat niciodată mărturia.

Citeşte şi Autorităţile au desluşit MISTERUL din jurul EXTRATERESTRULUI ţinut în FRIGIDER  de un BĂRBAT

Răpirile Allagash

În august 1976 , în prima noapte a unei excursii cu cortul în Maine, patru tineri spun că erau într-o canoe pe Lacul Eagle când au văzut un OZN care a tras cu o rază de lumină spre ei. Povestea răpirii a fost ulterior pusă cap la cap prin vise şi hipnoza de regresie. Tinerii susțin că au fost supuși unui examen fizic de către extratereştri cu capete mari şi ochi metalici strălucitori.