Caz incredibil la Brăila: Prefectul a rămas, din nou, înzăpezit

Prefectul judeţului Brăila, Gheorghi Obreja, coordonator al intervenţiilor pentru situaţii de urgenţă din judeţ, este în continuare înzăpezit, joi dimineaţă, în localitatea Gemenele, în timp ce în judeţ sunt izolate 53 de sate din 16 comune cu peste 15.400 de gospodării.

30 ian. 2014, 08:56
Caz incredibil la Brăila: Prefectul a rămas, din nou, înzăpezit

Potrivit reprezentanţilor Comandamentului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, prefectul Gheorghi Obreja, care a rămas blocat, miercuri, la orele prânzului, în localitatea Gemenele, este în continuare înzăpezit, informează Medoafax.

În judeţul Brăila, joi dimineaţă, sunt izolate 53 de sate din 16 comune, cu 15.425 de locuinţe. Toate drumurile naţionale, cu excepţia DN 22 B Dig Brăila-Galaţi, dar şi toate drumurile judeţene sunt închise.

Autorităţile brăilene au solicitat ca un elicopter să ajungă în judeţ pentru a prelua cinci cazuri medicale grave, între pacienţi fiind şi o persoană care a suferit un accident vascular cerebral.

Ministrul Administraţiei Publice, vicepremierul Liviu Dragnea, a anunţat că, joi, îi va propune premierului Victor Ponta şi ministrului interimar de Interne, Gabriel Oprea, eliberarea din funcţie a doi prefecţi şi a unui subprefect, pentru deficienţe în operaţiunile de deszăpezire, spunând că este nemulţumit de prefectul din Brăila, care „s-a lăsat înzăpezit”.

Întrebat dacă este vorba despre prefectul judeţului Brăila, Dragnea a răspuns că, practic, acesta nici nu mai este la coordonare, deoarece a plecat şi „s-a lăsat înzăpezit”. Ulterior, Dragnea a arătat că este nemulţumit de prefectul judeţului Brăila, deoarece nu este normal să rămână blocat undeva, în zăpadă, ca şi conducător al unui comandament de iarnă.

Citeşte şi: CNADNR a dispus măsuri de asigurare controlată a traficului. Care sunt TRASEELE pentru deplasarea controlată