Premierul Tudose, despre relaţia cu Iohannis: instituţional corectă. Relaţia cu Dragnea: bună

Premierul Mihai Tudose a declarat  că relaţia cu preşedintele Klaus Iohannis este una "instituţional corectă", iar relaţia cu liderul PSD, Liviu Dragnea, este "bună".

23 nov. 2017, 21:42
Premierul Tudose, despre relaţia cu Iohannis: instituţional corectă. Relaţia cu Dragnea: bună

Premierul a fost rugat ca catalogheze relaţia pe care o are cu preşedintele Klaus Iohannis, cu liderul PSD, Liviu Dragnea şi cu coaliţia de guvernare.

El a catalogat drept „instituţional corectă” relaţia cu Iohannis şi „bună” atât relaţia cu Dragnea, cât şi cea cu coaliţia. Referindu-se la activitatea Guvernului, el a spus că lucrurile au început să se mişte şi că miniştrii lucrează 10-11 ore pe zi.

„Lucrurile se mişcă. (…) Se munceşte foarte mult, nu este zi de muncă sub 10-11 ore. În momentul în care voi simţi că nu mai pot mişca lucrurile, că nu mai putem merge înainte, atunci eu voi pleca singur”, a susţinut Tudose.

Citeşte şi: Mihai Tudose, despre statul paralel: Nu înţeleg conceptul, sincer

Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat joi, la finalul dezbaterilor asupra moţiunii de cenzură, că nu înţelege conceptul de stat paralel şi că el îşi vede de Guvern şi de statul de care trebuie să se ocupe.

Nu înţeleg conceptul, sincer. (…) Eu îmi văd de Guvern. Avem un stat de care trebuie să ne ocupăm, cu nişte români cărora trebuie să le facem viaţa mai bună”, a declarat Mihai Tudose, întrebat de jurnalişti dacă s-a lămurit ce înseamnă statul paralel.

Şi preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a ironizat conceptul de ”stat paralel” lansat de Liviu Dragnea la comitetul executiv al partidului de la finalul săptămânii trecute. Bădălău a declarat, marţi, că sintagma ”statul paralel şi ilegitim” este un pleonasm, pentru că, dacă este paralel, nu poate fi legitim.