Preşedintele CCR, atacat de protestatari Rezist în faţa locuinţei VIDEO

Președintele CCR, Valer Dorneanu a fost hărțuit chiar în fața locuinței de protestatarii #REZIST. Liderii autoproclamați ai străzii au descins în faţa blocului în care locuiește șeful Curții Constituționale și l-au insultat.

23 sept. 2018, 08:15
Preşedintele CCR, atacat de protestatari Rezist în faţa locuinţei VIDEO

Protestatarii #rezist l-au URMĂRIT și CERTAT pe președintele CCR, până acasă. Un filmuleţ postat pe Facebook îi arată pe câţiva protestatari #rezist, printre care Cristian Dide şi Marin Ceauşescu, apostrofându-l pe Valer Dorneanu, preşedintele CCR. Protestatarii spun că l-au întâlnit pe Dorneanu pe bulevardul Unirii şi au mers cu el până acasă.

„Aveţi un rol formidabil în ţara asta. De ce nu vreţi să ţineţi cu poporul, domnule? Aţi devenit antecamera PSD, stimate domn. Nu este frumos”, i-a spus unul dintre protestatari lui Valer Dorneanu.

„Demnitatea şi onoarea”, a răspuns preşedintele CCR.

„Sluga PSD, oameni vânduţi”, a venit replica.

Printre cei care apar în video sunt Cristian Dide şi Marin Ceauşescu.

Valer Dorneanu, declaraţie de avere. Preşedintele CCR a câştigat peste 10.000 de euro pe lună în 2017, din salarii şi pensii

De altfel, Cristian Dide este cel care a proiectat, sâmbătă seară, cu un laser, mesajul „Jos PSD” pe Palatul Parlamentului, chiar în timp ce pe această clădire rulau proiecţii din cadrul festivalului internaţional iMapp, organizat de Primăria Capitalei.

Primăria Capitalei a anunţat că va face plângere penală împotriva celor care instigă în timpul festivalului. 

”Suntem nemulţumiţi de direcţia în care duce PSD ţara. Ei sunt interesaţi doar să se scape pe ei înşişi de dosarele penale. Ştiam că în Piaţa Constituţiei va fi un număr mare de persoane, aşa că am vrut să le reamintesc că PSD nu mai trebuie să fie la guvernare. Şi lumea trebuie să înţeleagă faptul că data viitoare trebuie să iasă la vot. Oamenii din Piaţă au apreciat proiecţia, din ce am văzut ulterior, au fost aplauze. Probabil că au fost şi alţii care s-au simţiţi lezaţi, dar mai puţini. Vreau să precizez că o să le trimit mailuri concurenţilor pentru a le cere scuze că am intervenit cumva în concursul lor, însă nu am proiectat peste proiecţiile lor. De fapt doar peste una singură: cineva a proiectat pe Parlament mesajul «manifest» şi mi s-a părut interesant ca deasupra să apară şi «Jos PSD»”, a precizat Cristian Dide, contactat de News.ro.