Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, rănit într-un accident rutier FOTO şi VIDEO

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost implicat, duminică după-amiază, într-un accident petrecut la Străşeni.

09 sept. 2018, 11:38

Igor Dodon a fost transportat la spital după ce maşina în care se afla s-a răsturnat la Străşeni. În maşină cu preşedintele se mai aflau fiul său mijlociu şi mama sa, care au fost, de asemenea, duşi la spital. După ce au fost investigaţi de medici, Dodon şi fiul său au fost lăsaţi să plece acasă.

Citeşte şi Igor Dodon, prima reacţie după ce a fost victima unui accident rutier. Ce spune preşedintele Republicii Moldova

Şi Poliţia din Republica Moldova a confirmat oficial că preşedintele Igor Dodon se afla într-una din maşinile implicate în accidentul rutier care a avut loc la Străşeni şi că a fost transportat de urgenţă la spital, alături de doi membri ai familiei sale, relatează duminică Radio Chişinău.

Vezi şi Accidentul în care a fost rănit preşedintele Republicii Moldova a fost filmat. Imagini cu momentul coliziunii VIDEO

„Două maşini din coloana oficială a preşedintelui ţării au fost implicate într-un accident rutier. Persoanelor aflate în automobilele implicate în accident, le-a fost acordat ajutor medical. Poliţia cercetează circumstanţele producerii accidentului”, scrie IGP pe pagina oficială de pe Facebook.

 

Starea lui Igor Dodon ar fi una bună, acesta având doar cu câteva zgârieturi şi vânătăi, comform informaţiilor furnizate de către şeful Serviciului Protecţie şi Pază de Stat, Anatolie Golea.

Potrivit imaginilor postate pe reţelele de socializare, se vede că maşinile din coloana oficială au fost implicate într-un accident rutier cu un camion.

Maşinile din coloana oficială s-au răsturnat în afara carosabilului, anunţă sursa citată.