Previziuni karmice 9-15 octombrie 2017: Se anunţă multe tensiuni

Previziuni karmice 9-15 octombrie 2017. Află care sunt principalele evoluții ale săptămânii pentru zodia ta.

08 oct. 2017, 10:09
Previziuni karmice 9-15 octombrie 2017: Se anunţă multe tensiuni

Previziuni karmice 9-15 octombrie 2017

ZODIILE DE PĂMÂNT:

TAUR – Este o săptămână fantastică, în care veți sărbători. Veți fi în centrul atenției mai mult ca de obicei. Oamenii te vor privi cu admirație și te vor respecta pentru abilitățile tale de leadership. Fiți încrezători și exprimați-vă sincer. Acțiunile ar trebui să funcționeze fără probleme.

FECIOARĂ – Energia curge fără probleme în această săptămână. Obstacolele par să se fi dizolvat. Aveți gânduri puternice și emoții puternice care vă susțin. Lucrați cu partenerii și promovați ideile dumneavoastră. Spuneți-vă nemulțumirie cu voce tare. Ajutați visele să se împlinească.

CAPRICORN – Este o săptămână fantastică. Asigură-te și mergi cu încredere spre obiectivele tale. Lucrați în armonie pentru că aveți parte de atenția colegilor. Bucură-te de timpul petrecut cu prietenii și cu cei dragi. Planificați o activitate cu copii dacă puteți. Detașați-vă de rutina obișnuită și creați distracția proprie.

ZODIILE DE AER:

GEMENI – În această săptămână te confrunți cu unele tensiuni. Oamenii vor fi irascibili, iar argumentarea lor va face ca situația să se înrăutățească. Dați-le puțin timp și veți descoperi că multe probleme se descurcă. Însă, e nevoie să vă recunoașteți vina.

BALANȚĂ – Există o scânteie care se aprinde în interiorul tău. Acordați o atenție deosebită emotiilor și îngrijiți-vă fizic, emoțional și spiritual. Respirați viața în visele voastre și acționați cu încredere. Aspectele interioare și exterioare ale ființei voastre lucrează în armonie.

VĂRSĂTOR – Oamenii pot părea un pic mai încăpățânați și emoționali decât de obicei. Încercați să nu contribuiți la aceasta prin a răspunde la fel. Nu este momentul să contemplăm. E timpul să acționăm. Aveți toate informațiile de care aveți nevoie. Asigurați-vă că vă atrageți în mod activ atenția pe care o meritați și că acordați un credit oamenilor care v-au ajutat pe parcurs.

Citește continuarea pe revista Teo