Previziunile şocante ale lui Edgar Cayce, "profetului adormit": Soarele va fi negru VIDEO

Publicat: Joi, 02 Ianuarie 2014 17:27 // Actualizat: Joi, 02 Ianuarie 2014 17:35 // Sursa: romaniatv.net

Schimbări apocaliptice, războaie, boli incurabile - sunt doar câteva dintre clarviziunile cutremurătoare ale ultimului profet al omenirii. Edgar Cayce a bulversat oamenii de ştiinţă, dar, mai ales, pe sceptici cu profeţiile sale.

Numit şi profetul adormit, Cayce avea viziuni în timp ce se afla în transă. Vedea lucruri din trecut, din prezent şi din viitor. A descifrat mistere ale istoriei, a salvat oameni de boli incurabile, uimind medicii. Iar multe dintre profeţiile sale despre cumpenele omenirii şochează în continuare o lume întreagă.

Citeşte şi Sfârşitul lumii vine şi în 2014. Pe 22 februarie 2014

Despre clarviziunile ultimului profet, cum este numit, se spune că unele sunt de-a dreptul şocante. Numele “profetului adormit”, aşa cum a fost supranumit pentru că făcea predicţii într-o stare asemănătoare cu somnul, a fost consacrat de publicaţia New York Times. Încă din 1910, prestigioasa publicaţie scria că bărbatul semi-analfabet devenea un adevărat om de ştiinţă în timpul transei şi îl descria drept “unul dintre cele mai misterioase personaje ale secolului XX”.

Născut în 1877, într-o familie de fermieri săraci din Kentucky, Edgar Cayce a văzut momente de răscruce ale omenirii, în transele sale. Astfel, a prezis marea criză economică de la sfârşitul anilor 20, al Doilea Război Mondial, moartea a doi preşedinţi americani, viitorul medicinei şi a diagnosticat maladii.

Citeşte şi Avertisment teribil pentru Terra: va deveni de nelocuit până în anul 2100

După ce iesea din transă, răspundea întrebărilor şi oferea soluţii celor care erau de faţă. Vorbele lui au fost stenografiate, lucru ce a facilitat, mai tarziu, transcrierea lor pe CD-uri.

"Urmaş" al lui Nostradamus

Unul dintre lucrurile uimitoare la Edgar Cayce, când avea profeţii despre sănătate, era natura incredibilă a felului în care "citea" corpul uman. Vedea trupul uman ca un aparat de făcut radiografii. Iar termenii pe care îi folosea erau de specialitate. Un caz răsunător a fost în 1905, când Cayce i-a învăţat pe chirurgi cum să salveze piciorul unui localnic, prin introducerea unui... cui.

În 1911, Cayce i-a uimit din nou pe medici, care o diagnosticaseră pe soţia lui cu o formă mortală de tuberculoză. Profetul i-a prescris el însuşi tratament nevestei sale şi a vindecat-o. Oamenii veneau apoi la vraciul-profet, în căutarea salvării. Aşa a scris New York Times despre bărbatul cu trei clase care, fără nici o legătură cu lumea ştiinţei, devenea un adevărat doctor în stările de hipnoză.

Citeşte şi APOCALIPSA este aproape. PREZICERI ÎNFRICOŞĂTOARE ale lui NOSTRADAMUS pentru 2014 VIDEO

Dar, ca şi Nostradamus, era foarte modest când venea vorba de darul său de a citi viitorul.

Profeţiile lui Edgar Cayce atrag multora atenţia mai ales prin volumul lor uriaş: 14.306. Toate se află într-o arhivă specială, unde sunt studiate şi analizate de specialişti şi entuziaşti. Aceasta rămâne cea mai impresionantă colecţie de preziceri adunate de la o singură sursă.

Iată câteva dintre clarviziunile cutremurătoare ale profetului adormit:

- Cea mai mare parte a Europei se va schimba într-o clipă, Japonia se va scufunda, iar în zona de est a SUA va apărea un nou teritoriu.

-  Se va produce o schimbare a polilor, astfel acolo unde era un climat rece va fi mai cald şi acolo unde era un climat subtropical, va apărea unul tropical.

Va veni un moment în care Soarele va fi negru. Acela este momentul trezirii spirituale a omenirii.

-  Oraşul scufundat Atlantida va fi descoperit.

-  Doar celor cu adevărat spirituali li se vor deschide porţile acestui oraş impresionant.

Un “oraş de aur” va fi descoperit în Deşertul Gobi. Va avea un templu, maşini electrice, iar locuitorii lui vor avea puteri magice.

- New York-ul va dispărea, probabil că se va scufunda precum Japonia.

-  Coasta de vest a Americii va fi distrusă şi oraşe ca San Francisco sau Los Angeles nu vor mai exista.

Specialiştii în domeniu menţionează că nu toate profeţiile lui Edgar Cayce s-au îndeplinit. La 1 ianuarie 1945, Cayce făcea o ultimă profeţie: cea prin care îşi anunţa moartea. Transele şi viziunile lui nu pot fi explicate nici în ziua de azi.

5 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
21 ian 03:24
...din 1910, prestigioasa publica?ie scria c? b?rbatul semi-analfabet devenea un ... Read more on RomaniaTV.net ...
03 ian 16:18
Răspunde | Votează email 0 email
Adrian
In 2014 se vor umfla testiculele lui Ponta pana vor exploda si toata romania va fi inundata de spermatozoizii lui puturosi
03 ian 09:13
Votează email 0 email
...de ştiinţă în timpul transei şi îl descria drept "unul dintre cele mai misterioase personaje ale secolului XX", scrie romaniatv.internet. Iată câteva dintre clarviziunile cutremurătoare ale profetului adormit: - Cea mai mare parte a Europei se va schimba într-o clipă, Japonia se va...
02 ian 19:24
...oamenii de ştiinţă, dar, mai ales, pe sceptici cu profeţiile sale. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
02 ian 18:00
... Schimbări apocaliptice, războaie, boli incurabile – sunt doar câteva...
1
EUR
4.6485
RON
13 Dec
noapte -3 °
zi 2 °
Ultimele joburi adaugate
24 H