Prietena Israelei Vodovoz, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe din viaţa vedetei. „Era foarte speriată…”

Israela a murit şi a fost găsită fără suflare, în locuința sa. Prietena ei vorbeşte despre ultimele clipe petrecute alături de ea şi face dezvăluiri emoţionante.

13 mart. 2018, 09:54
Prietena Israelei Vodovoz, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe din viaţa vedetei. „Era foarte speriată…”

Israela a murit şi a fost găsită fără suflare, în locuința sa, scrie spynews.ro. Era căzută în baie, dezbrăcată. Prietenii şi cunoscuţii Israelei nu mai reuşiseră să ia legătura cu fosta balerină, iar autoritățile au intrat în casă, forțând ușa şi au găsit-o moartă.

Citeşte şi Lovitură de TEATRU în cazul MORŢII ISRAELEI. Nici vorbă de accident cerebral. Ce s-a descoperit la AUTOPSIE

Prietena Israelei a vorbit în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” despre cele din urmă clipe petrecute cu ea şi a făcut dezvăluiri dureroase.

„Am vorbit cu Israela cu două zile înainte să moară, era speriată. Am sunat-o după interviu şi când a răspuns mi-a spus în engleză: this is the police, what do you want?! i-am spus că sunt eu şi şi-a schimbat vocea, era foarte speriată, posibil că a primit nişte ameninţări, ea a răspuns în engleză avea o voce răguşită şi mi-a spus să o scuz că are nişte probleme, nu ştiu cine o sunase şi ea nu cunoştea numărul de pe care am sunat-o. Era un număr străin, am vorbit vreo 45 de minute şi am vorbit despre relaţia cu Liviu şi suferea foarte mult. A dat multă dragoste unei persoane nepotrivite, mi-a spus că a piedut mulţi bani şi a vândut tot, mi-a spus că nu o să o mai prind în viaţă că astmul o omoară, i-am spus să nu vorbescă aşa, s-a încheiat discuţia, am vorbit foarte mult timp.”, a declarat prietena Israelei.