Prima doamnă a Cataloniei a apelat la vrăjitoare înainte de căsătoria cu Carles Puigdemont

Prima doamnă a Cataloniei, românca Marcela Topor, a apelat la vrăjitoare pentru a se căsători cu politicianul spaniol Carles Puigdemont. Mărturisirea a fost făcută de mama ei pentru ziarul spaniol El Mundo.

30 oct. 2017, 20:01
Prima doamnă a Cataloniei a apelat la vrăjitoare înainte de căsătoria cu Carles Puigdemont

Mama Marcelei Topor a declarat pentru publicaţia spaniolă El Mundo că fiica sa a apelat la vrăjitoare în mai multe rânduri.

A mers la vrăjitoare înainte de examenul de admitere la facultate, când l-a cunoscut pe Carles şi a mărturisit că este îndrăgostită şi îşi doreşte din tot sufletul să se mărite cu el. A fost, de asemenea, şi când Carles a fost numit preşedinte„, a povestit Lenuţa Topor.

Marcela şi Carles s-au cunoscut în Spania acolo unde românca a mers în turneu cu trupa de teatru din care făcea parte. Cei doi s-au îndrăgostit şi au avut o relaţie la distanţă. Când Marcela Topor a terminat facultatea, Puigdemont a venit în România să o ceară de soţie. Tatăl ei şi-a dat acordul doar după ce i-au promis că vor face şi o ceremonie ortodoxă în ţară.

Părinţii Marcelei Topor au declarat că primele cuvinte româneşti pe care Puigdemont le-a învăţat au fost câteva înjurături. De asemenea, ei au mărturisit că ginerele lor este îndrăgostit de ciorbele tradiţionale româneşti.

Lenuţa şi Andrei Topor sunt acum îngrijoraţi pentru siguranţa fiicelor lor.

Vă daţi seama că istoria se scrie în casa lor? Sunt urmăriţi peste tot de poliţia secretă spaniolă, în toată lumea… Chiar şi în această vară, când fiica mea a mers în Anglia la sora ei, mi-a spus că mai mult de 10 poliţişti îmbrăcaţi în civil au urmărit-o pas cu pas, zi după zi. Şi când noi am am fost la cumpărături acolo au venit după noi„, a declarat Lenuţa Topor.

Viitorul Marcelei Topor în Spania este incert în acest moment. Parchetul General din Spania va iniţia o procedură judiciară împotriva lui Carles Puigdemont, suspectat de rebeliune, faptă pentru care riscă 30 de ani de închisoare. Puigdemont a plecat deja la Bruxelles împreună cu mai mulţi foşti lideri catalani.

Citeşte şi Carles Puigdemont va fi acuzat de rebeliune şi riscă 30 de ani de închisoare