Prima reacţie a medicului din prima ambulanţă care a ajuns la Gyuri Pascu: Aş proceda la fel şi acum! VIDEO

Medicul care a ajuns cu prima ambulanţă acasă la Ioan Gyuri Pascu chiar în noaptea morţii artistului a făcut primele declaraţii. Doctoriţa de pe ambulanţă a decis să povestească ce s-a întâmplat în noaptea tragediei şi spune că nu îşi reproşează nimic.

11 oct. 2016, 05:44
Prima reacţie a medicului din prima ambulanţă care a ajuns la Gyuri Pascu: Aş proceda la fel şi acum! VIDEO

Medicul de pe prima ambulanţă care a ajuns la Ioan Gyuri Pascu chiar în noaptea morţii artistului a făcut primele declaraţii. Cadrul medical nu îşi reproşează nimic. Ba mai mult, ar proceda la fel şi acum, transmite România TV.

„Am înţeles că iar este un atac de panică, pe care îl făcea de o perioadă lungă de timp. Starea sa era bună. Avea puţină anxietate faţă de prezenţa mea ca medic.  Mi-a spus toate acuzele pe care le-a avut, nu s-a simţit rău nici când am plecat, chiar l-am lăsat într-o stare mai bună. I-am luat partea de tensiune, constantele, care erau bune, foarte bune. Avea un puls de 74, care era foarte bun”.

Nu am întrebat dacă are probleme cardiace

„Nu am întrebat pentru că pacienţii îmi spun exact ce vor şi cât vor. Nu regret că nu i-am făcut un EKG. Şi în ziua de azi la fel aş la fel. Am respectat toate procedurile pe care le fac de ani de zile şi nu am avut nicio abatere. Nu regret nimic. Am conştiinţa curată că am făcut ce credeam atunci şi cred şi acum”.