INEDIT. Un primar din Iaşi a mers la COLINDAT. Banii strânşi vor ajunge la bugetul local, dulciurile la copii

Primarul unei comune din Iaşi şi-a luat consilierii şi a plecat la colindat pe la instituţiile importante din oraş. Banii strânşi vor ajunge la bugetul local, iar dulciurile la copii. Şi pentru a suna bine, corul şi-a angajat şi un tenor, informează România TV.

22 dec. 2014, 12:26
INEDIT. Un primar din Iaşi a mers la COLINDAT. Banii strânşi vor ajunge la bugetul local, dulciurile la copii

În prag de sărbători, primarul din Ciurea a pus bazele unui cor bărbătesc, alături de care a pornit la colindat. Prima ieşire publică a avut loc la Consiliul Judeţean din Iaşi.

Avem 30 de voci, colegi din primării, consilieri locali, poliţişti, pensionari. Facem repetiţii de două, trei ori pe săptămână„, a declarat Cătălin Lupu, primar comuna Ciurea.

Şi ca munca lor să nu fie în zadar şi să aibă o prestaţie bună, corul şi-a angajat şi un tenor profesionist de la care să ia lecţii.

Am fost plăcut surprins că domnii m-au solicitat. Talent este, determinare este, emoţii cam multe, dar sperăm să scăpăm de ele„, a spus Ovidiu Manolache, tenor Opera Română Iaşi.

Banii adunaţi din colinde vor ajunge la bugetul local, iar dulciurile primite de la gazde sunt împărţite copiilor din comună.

VEZI şi Concert de colinde la înălţime: Ce au făcut membrii unui cor irlandez, aflaţi la bordul unei aeronave VIDEO