Primele declaraţii ale familiei SINUCIGAŞULUI de pe DN1. Mesajul este SFÂŞIETOR

George Dumitru a devenit cunoscut întregii ţări la sfârşitul săptămânii trecute, când şi-a luat viaţa intrând cu maşina într-un alt autoturism, pe DN 1. Din nefericire, tânărul de 28 de ani din Bucureşti, intrat în depresie din cauza unui eşec în dragoste, a luat cu el alte cinci suflete nevinovate, ale pasagerilor din maşina de care s-a ciocnit.

RomaniaTV.net
01 oct. 2014, 17:38
Primele declaraţii ale familiei SINUCIGAŞULUI de pe DN1. Mesajul este SFÂŞIETOR

George Dumitru s-a sinucis din cauza iubitei care l-a părăsit, după ce a anunţat pe toată lumea pe Facebook de intenţiile sale. Apoi nu a mai răspuns la telefon, ci a urcat în maşină şi a condus pe DN 1, pe contrasens, cu farurile stinse, aşteptând o maşină de care să se izbească.

Mesajul sfâşietor al iubitei şoferului sinucigaş: „Durere, durere… din vina mea au murit şase suflete”

Nu a ezitat niciun moment când un alt autoturism i-a ieşit în cale şi a intrat în plin în maşina care circula regulamentar şi în care se aflau trei adulţi şi doi copii pe care i-a luat cu el pe lumea cealaltă.

TRAGEDIA DE PE DN 1. Dezvăluirile celui mai bun prieten al SINUCIGAŞULUI de pe DN 1 VIDEO

George Dumitru a fost înmormântat marţi, într-un cimitir din sectorul 4 al Capitalei, iar până acum nimeni din familia lui nu a dorit să comenteze cele întâmplate, preferând să-şi consume durerea în tăcere. Miercuri seară, însă, familia Dumitru a transmis un mesaj către presă.

Vă scriem cu durere în suflet, cu rugămintea de a ne respecta suferinţa pentru pierderea lui George, fiul nostru, frate şi prieten atât de iubit de cei care l-au cunoscut. Mulţumim celor care au reuşit să ne înţeleagă, fiind alături de noi, lăsându-l doar pe Bunul Dumnezeu să judece cele întâmplate. Ştim că orice cuvânt am spune familiilor îndurerate nu le vom putea alina durerea. Ne este greu să exprimăm în scris ceea ce simţim acum, dar sufletul nostru este alături de rudele îndoliate şi le transmitem sincere condoleanţe„, scrie familia lui George Dumitru într-o scrisoare către presă.

CRASH TEST la 190 de km. Pasagerii din accidentul provocat de şoferul sinucigaş nu au avut nicio şansă VIDEO