Primul soţ al Stelei Popescu, DEZVĂLUIRI despre modul în care a fost găsită actriţa în propria casă: „Avea o dâră de sânge la gură”

Stela Popescu a fost găsită moartă joi după-amiază. După mai multe ipoteze privitoare la locul în care actriţa a fost descoperită, iată că primul soţ al acesteia face lumină în ceea ce priveşte acest aspect. 

RomaniaTV.net
24 nov. 2017, 08:39
Primul soţ al Stelei Popescu, DEZVĂLUIRI despre modul în care a fost găsită actriţa în propria casă: „Avea o dâră de sânge la gură”

Regizorul Dan Puican, omul cu care Stela Popescu a fost căsătorită timp de 9 ani de zile, a povestit ca, dupa ce a auzit vestea mortii actritei, a mers imediat la locuinta acesteia. 

A fost gasita in living, cazuta cu fata in sus si avea o dara de sange inchegat la gura„, a declarat acesta in platou la o emisiune a KanalD.

Primul soţ al Stelei Popescu a vorbit si despre realtia pe care o avea cu actriţa. 

„Eu sunt primul ei sot. Ne-am casatorit in anul 1860 si am fost casatoriti 8 ani. Am avut o relatie civilizata, dovada ca noi ne duceam mereu la 2 Mai la ea, cand era vara, ea venea de multe ori la noi. Trebuia sa vina duminica la masa, dar a amanat pana sambata. Poimaine trebuia sa manance cu noi.
A fost una din marile actrite ale Romaniei. Farmecul ei il apreciam cel mai mult.
Parintii ei, tatal ei care a stat 17 ani in Siberia a trait pana la 90 de ani, iar mama ei a murit de cancer la 84 de ani”,
a povestit Dan Puican la WOWbiz. 

Dan Puican a mai declarat că nu ştia de existenţa unor probleme grave de sănătate ale actriţei. 

„Nu stiu sa fi avut probleme de sanatate, in afara de picioare. A observat si Arsinel si mi-a spus sa ii zic Stelei sa faca un tratament. In rest, nu se plangea. Era sanatoasa tun, dar muncea enorm. I-am spus sa o lase mai usor. Ea muncea enorm pentru varsta ei”, a mai spus acesta. 

Trupul neînsufleţit al actriţei Stelai Popescu va fi depus vineri, la ora 11.00, la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”. Sâmbătă sicriul va fi depus la Capela Mănăstirii Cernica, iar duminică va avea loc înmormântarea, potrivit reprezentanţilor Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”.

CITEŞTE ŞI Criminaliştii, acasă la Stela Popescu. Se fac cercetări în dosarul de moarte suspectă