Principalul suspect în cazul agresiunii asupra jandarmeriţei, imagini cu arma furată

Principalul suspect că a furat arma jandarmeriţei este căutat de toţi poliţiştii din ţară. Poza suspectului a fost făcută publică de către procurori şi este un apel către populaţie pentru a da orice informaţii despre acest suspect la numărul de urgenţă 112. De altfel, el a fost fotografiat cu pistolul în mână. Este foarte important pentru că vorbim de un pistol cu gloanţe, un pistol Carpaţi calibrul 7,65mm.

RomaniaTV.net
13 aug. 2018, 08:28
Principalul suspect în cazul agresiunii asupra jandarmeriţei, imagini cu arma furată

UPDATE: În baza unei informaţii transmise de un cetăţean poliţiştilor de la IPJ Ifov a fost identificat bărbatul care apare în imaginile din momentul atacării femeii jandarm în timpul manifestaţiilor din Piaţa Victoriei, de vineri seară.

Primele declaraţii ale jandarmeriţei bătute, făcute chiar după ce a fost agresată: „Fraților, unde dracu’ m-aţi dus!”

„În urma activităţilor desfăşurate, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a emis ordonanţă de reţinere pe numele  barbatului de 32 de ani, care este acuzat de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor (în forma sustragerii unei arme) şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, anunţă poliţiştii.

De asemenea. continuă acţiunile pentru găsirea armei şi pentru identificarea celorlalţi agresori ai femeii.

 

Jandarmeria, după violenţele de la mitingul diasporei: Prefectul a dat ordin ca jandarmii să intervină în forţă

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Poliţia Capitalei – Serviciul Omoruri au prezentat fotografii şi fac apel la populaţie să ajute la identificarea unui bărbat implicat în agresarea a doi jandarmi la protestul de vineri din Piaţa Victoriei. Bărbatul este suspectat într-un dosar având ca obiect infracţiunile de ultraj privind agresiunea asupra a doi jandarmi, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, cu referire la sustragerea unei arme, precum şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Poliţia Capitalei – Serviciul Omoruri, în scopul stabilirii tuturor circumstanţelor în care au fost agresaţi cei doi jandarmi, vă solicită sprijinul în mediatizarea unor imagini. Rugăm cetăţenii care îl recunosc pe bărbatul ce apare în fotografii să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie. Pe această cale mulţumim celor care s-au implicat şi ne-au oferit ajutor”, informează Poliţia Capitalei.

Şi Jandarmeria Română a lansat un apel, sâmbătă, către populaţie să anunţe autorităţile în cazul în care deţine informaţii cu privire la o armă sustrasă de la un jandarm în timpul violenţelor de vineri seară din Piaţa Victoriei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, Marius Militaru, a precizat că arma furată a aparţinut angajatei Jandarmeriei care a fost lovită pe parcursul misiunii.

„Structurile MAI au fost mobilizate pentru identificarea persoanelor care au sustras o armă individuală, vorbesc de o singură armă, pentru că au fost vehiculate foarte multe informaţii, trei arme, apoi a fost vehiculată informaţia de două arme. Este vorba de o singură armă care a fost sustrasă de la colega noastră care a fost pusă la pământ şi lovită cu bestialitate. Cazul a fost preluat de către Parchetul competent”, a explicat Militaru.

Jandarmeria, după violenţele de la mitingul diasporei: Prefectul a dat ordin ca jandarmii să intervină în forţă