Principele Nicolae, MESAJ de 1 decembrie: Cu EXILUL nu te înveţi. Exilul doare TERIBIL

Principele Nicolae a transmis, marţi, un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale a României în care precizează că "cel mai greu este să nu fii acasă când e ziua ţării tale, când trecutul e mai prezent ca oricând."

01 dec. 2015, 15:01
Principele Nicolae, MESAJ de 1 decembrie: Cu EXILUL nu te înveţi. Exilul doare TERIBIL

Principele Nicolae a scris pe Facebook un mesaj în care spune că românii trebuie să-şi ia „speranţa din tăria care curge prin venele neamului nostru, asuprit, dar niciodată îngenuncheat”. Totodată, acesta a urat României „la mulţi ani”.

„Când e ziua ţării tale, când trecutul e mai prezent ca oricând, cel mai greu este să nu fii acasă. Cu exilul nu te înveţi. Exilul doare teribil!

Români, în vremuri tulburi să ne luăm speranţa din tăria care curge prin venele neamului nostru, asuprit, dar niciodată îngenuncheat.

La mulţi ani!”, a scris Principele Nicolae pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Principele Nicolae, despre Regina Ana: „Bunica mea are o personalitate puternică şi jucăuşă uneori”

Dezmoștenirea și alungarea din țară fără nicio explicație credibilă a Principelui Nicolae, unul dintre cei doi nepoți ai Regelui Mihai, în luna august, a provocat emoție în societatea românească, în special în publicul fidel monarhist, dar nu numai. Nicolae era văzut de mulți ca reprezentând viitorul monarhiei românești.

Scandalul care a provocat furia Casei Regale, adică a Principelui Radu și a Principesei Margareta, se referă la o presupusă relație pe care Nicolae a avut-o cu una din colaboratoarele sale din România, Nicoleta Cirjan. Aceasta este însărcinată și sursele FLUX 24 spun că tatăl ar fi nepotul Regelui Mihai, Nicolae.  La aceea vreme, Nicoleta susținea că fătul ar fi băiat. Margareta și Radu au fost speriați de perspectiva ca sarcina Nicoletei să dea naștere unui băiat, care ar fi schimbat jocurile de putere din Casa Regală.

Principesa Margareta și Principele Radu au plecat de urgență în Elveția și i-au prezentat Regelui Mihai un scenariu, cel lansat pe unele surse în media din România: Nicolae e homosexual, face lucruri ciudate, trebuie îndepărtat. Astfel, Regele a decis să îl dezmoștenească pe nepotul său, Nicolae.