Prinţul Harry, agasat de cei care îl întreabă când se va căsători. Ce răspuns le-a dat

Prințul Harry, care a fost privit mai mereu drept "roata de rezervă" a fratelui său, prințul William (al doilea în ordinea succesiunii la tronul britanic), s-a săturat să tot fie întrebat când își va întemeia o familie și se va stabili la casa lui: "O să se întâmple când o să se întâmple", le-a răspuns el ziariștilor de la revista People.  

01 oct. 2015, 18:12
Prinţul Harry, agasat de cei care îl întreabă când se va căsători. Ce răspuns le-a dat

Într-un interviu oferit postului de televiziune ITV, prințul a fost întrebat dacă este aproape să se aşeze la casa lui. Răspunsul a fost fără echivoc: „Nu!”.

„Sunt foarte multe lucruri de făcut înainte de a mă așeza la casa mea (…) între timp (pentru mine) lucrurile merg înainte”, a adăugat el.

Citeşte şi Prinţul Harry a fost cerut oficial în CĂSĂTORIE. Cine este tânăra care îl vrea pe nepotul reginei FOTO VIDEO

De altfel, dorind parcă să demonstreze cât de multe lucruri are de făcut până la întemeierea unei familii, prințul Harry și-a făcut debutul în actorie la jumătatea lunii septembrie. Prințul în vârstă de 30 de ani a apărut într-un scurtmetraj prezentat la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale la rugby 2015 de la Londra.

În foarte scurta sa apariție din filmulețul ce prezintă istoria acestui sport, Harry este văzut îmbrăcat în haine din secolul al XIX-lea, fără barbă și greblând frunze.