Profeţia celui de-Al Treilea Tăzboi Mondial care te va băga în sperieţi. Când va începe URGIA

Profețiile și predicțiile sunt lucruri fascinante dar și înfricoșătoare care au mare aderență la public. Alois Ilmaier s-a născut în Bavaria, în 1894 și a murit 1954, în condiții suspecte. Unii susțin că a fost otrăvit. Din cauza profețiilor sale a fost târât de nenumărate ori prin tribunale.
Iulian Tudor
16 nov. 2014, 14:05
Profeţia celui de-Al Treilea Tăzboi Mondial care te va băga în sperieţi. Când va începe URGIA

Conrad Adlmaier, scriitor german, a fost fascinat de viața lui Ilmaier și a hotărât să scrie o carte, bazată pe un interviu al lui Ilmaier, scrie efemeride.ro. Vă prezentăm mai jos, previziunea lui despre cel de Al Treilea Război Mondial.

Citeşte şi Rusia trimite al ŞAPTELEA CONVOI UMANITAR în estul Ucrainei

Va fi în numele păcii. Războiul va începe în Orientul Milociu. Mari forțe navale se confruntă în Marea Mediterană. Situația este extrem de tensionată. Dar miza este în Balcani. Scânteia războiului va izbucni în Balcani. Văd o mare și o cădere, un pumnal sângeros se află lângă el. Doi bărbați omoară un al treilea. Cel ucis este de rang înalt. Asasinii au fost plătiți de către alte persoane. Unul dintre criminali este un om mic și negru, celălalt mai înalt cu părul deschis la culoare.

După asasinarea celui de al treilea, începe războiul. Va fi în Balcani, dar nu știu unde. Văd clar trei numere, doi optari și un nouă. Războiul vine de la răsărit. El va veni foarte repede. Văd oameni care stau în cârciumi jucând cărți, când soldații străini vor intra pe ferestre și pe uși. Îmbrăcată în negru, o armată vine dinspre est, dar totul se produce foarte rapid. Mai văd un trei, dar eu nu știu ce înseamnă, trei zile sau săptămâni.

Citeşte şi Declaraţii ŞOCANTE: Adevăratul MOTIV invocat de PUTIN pentru plecarea PRECIPITATĂ de la summit-ul G20

Altă armată mărșăluiește prin Belgrad și se îndreaptă către Italia. Văd mașini ciudate de fier avansând ca fulgerul în partea de nord a Dunării, peste Germania de Vest, fără vreun avertisment. Când acest lucru va avea loc, populația fuge plină de panică spre vest. Multe mașini vor bloca drumurile, iar oamenii se vor bloca singuri în fuga lor, pentru că își vor abandona mașinile în drum. Tacurile avansează cu mare viteză pe autostrăzi. Nu va rămâne mare lucru din Frankfurt. Valea Rinului va fi devastată, mai ales pe calea aerului. Mai văd cum vin trei vârfuri de lance. Este forța rusă și este de neoprit. Zi și noapte înaintează. Obiectivul lor este Germania.

Imediat, răzbunarea vine peste apă de mare. Dragonul galben invadează în Alaska și Canada. După ce orașul de aur va fi distrus, va curge praf galben din cer. Praful va curge până la golf. Va fi o noapte senină, atunci când încep să-l arunce. Tancurile încă merg, dar nu le conduce nimeni. Nici un copac, nici iarbă, nici vite, totul devine uscat și negru. Nu știu ce e și nici nu pot să-l spun. Este o linie lungă. Cine trece peste această linie, moare.

Apoi vârfurile de lance se descompun. Nimeni nu va mai întoarce. Avioanele aruncă praf galben și între Marea Neagră și Marea Nordului. Astfel, o fâșie a morții este creată între Marea Neagră și Marea Nordului. În această zonă, nu crește iarba. Toți oamenii au murit. Rusia întrerupe legăturile cu toți prietenii. Timp de un an, niciun organism nu va mai trăi aici. Oamenii devin negrii și cade carnea de pe ei.

Citeşte şi Angela Merkel AMENINŢĂ Rusia cu noi sancţiuni pentru situaţia din Ucraina

Apoi văd pe cineva venind în zbor, din est și aruncă ceva în mare. Marea se ridică ca un tsunami și inundă tot. Apoi vine un cutremur. Partea de sud a Angliei se scufundă. Țările de la mare sunt în pericol sunt în pericol să fie înghițite. Valurile vor fi mai mari ca un turn. Insulele dispar. Cine va inhala praful aruncat va muri. Orașul cu turn de fier va deveni victima propriului popor. Ei aprind totul. Este revoluție. Și Italia arde. Papa fuge. În Rusia izbucnește un război civil. Este o masă roșie amestecată cu fețe galbene. Apoi crucea se reîntoarce, cu onor. Poporul rus va crede în Dumnezeu, din nou.

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
Meseria bine plătită pe care nimeni nu vrea să o facă. Salariile pot ajunge și la 6000 de lei pe lună
Capital.ro
Se schimbă buletinele în România. Când se emit noile cărți de identitate
Playtech.ro
Vestea momentului despre Ion Iliescu! S-a anunţat direct, fără prea multe cuvinte. Era de aşteptat
DailyBusiness
Informația momentului despre salariul minim! Cum va fi stabilită formula de calcul
Adevarul
Cum a fost convinsă o tânără să renunțe la școală și la familie pentru a se prostitua. „Era o mașină de făcut bani”
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Ziua din vară când acești nativi dau lovitura. Cine își va schimba viața
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Cabral, 'pus pe hold' de o… blondisancă! Ce mai contează că e adjudecat + copii acasă? L-a ispitit grav!
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei
Capital.ro
Devine ilegal în TOATĂ ROMÂNIA. NU se va mai putea face acest lucru sub NICIO FORMĂ
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
Sfinții CONSTANTIN și ELENA. Ce nume sărbătorim astăzi
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'