PROGNOZA METEO. Canicula persistă şi în zilele următoare. Sunt aşteptate temperaturi de 42 de grade

PROGNOZA METEO. Vremea se menţine caniculară şi în zilele următoare, indicele temperatură-umezeală va depăşi frecvent pragul critic de 80 de unităţi. Vineri, în Bucureşti temperatura maximă va fi de 38 de grade.

03 aug. 2017, 13:41
PROGNOZA METEO. Canicula persistă şi în zilele următoare. Sunt aşteptate temperaturi de 42 de grade

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 14 și 24 de grade, mai scăzute, spre 10 grade în depresiunile din estul Transilvaniei, dar și mai ridicate, până la 26…27 de grade în Dealurile de Vest și în nordul litoralului.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de 19…21 de grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va menţine caniculară, disconfortul termic va deveni deosebit de accidentuat, iar indicele temperatură-unezeală va depăşi frecvent pragul critic de 80 de unităţi în zonele joase de relief. Temperaturile maxime se vor încadra între 32-33 de grade pe litoral şi 40-42 de grade, local, în vestul, dus-vestul şi centrul ţării, iar cele minime vor fi cuprinse între 12…14 grade în depresiunile din estul Transilvaniei
și 26…28 de grade în Dealurile de Vest și în nordul litoralului. Cerul va fi mai mult senin și doar cu totul izolat, în orele amiezii, vor fi ploi slabe, de scurtă durată, în zona de munte. Vântul va sufla slab și moderat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare caniculară, iar disconfortul termic va deveni deosebit de accentuat. După- amiază, indicele de temperatură-umezeală va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 38 de grade, iar cea minima va fi de 20-22 DE GRADE.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ.Vremea caniculară va persista, iar disconfortul termic se va menţine deosebit de accentuat, astfel că indicele temperatură-umezeală va depăşi în continuare pragul critic de 80 de unităţi în zonele joase. Temperaturile maxime se vor încadra de la 32-33 de grade pe litoral până la 40-42 de grade, local în vestul, sud-vestul şi centrul ţării, iar cele minime vor fi cuprinse între 18 ŞI 28 de grade, mai scăzute doar în depresiuni. Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile nordice şi nord-estice, precum şi cele montane, unde după-amiaza şi seara vor fi unele înnorări şi izolat averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va menţine caniculară, iar disconfortul termic va fi în continuare deosebit de accentuat, Cerul va fi mai mult senis şi vântul va sufla în general slab. temperatura maximă va fi de 38-39 de grade, iar cea minimă de 21…23 de grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ.În cea mai mare parte a ţării, vremea va fi caniculară, iar disconfortul termic deosebit de accentuat. temperaturile maxime se vor încadra în general între 33 şi 39 de grade, cele mai ridicate valori urmând a se înregistra în regiunile sud-vestice, iar cele minime vor fi cuprinse între 16 și 26 de grade, ușor mai scăzute în depresiuni. În prima parte a zilei cerul va fi variabil, apoi, treptat instabilitate atmosferică va fi în creștere și se va manifesta la munte, local în jumătatea de nord a țării și izolat în restul teritoriului, prin înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile vor putea avea caracter torențial și vor fi condiții de grindină.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea caniculară va persista, iar disconfortul termic de va menţine deosebit de accentuat. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa şi noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 37…38 DE GRADE, iar cea minima de 21…23 DE GRADE.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. În jumătatea de nord aţării vremea va fi în generaş instabilă, iar valorile termice vor scădea semnificative faţă de intervalul precedent. Vor fi înnorări temporar accentuate și mai ales după-amiaza și noaptea se vor semnala averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile vor avea și
caracter torențial și izolat va cădea grindină. În restul teritoriului canicula va persista , disconfortul termic se va menţine deosebit de accentuat, iar manifestări specifice instabilității atmosferice vor fi pe arii restrânse, spre seară și la începutul nopții. Temperaturile maxime se vor încadra între 25…26 DE GRADE în nordul extrem şi până în jurul valorii de 38 de grade în sudul Olteniei şi al Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 16 și 24 de grade, cele mai ridicate valori urmând a se înregistra în zona Deltei Dunării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare caniculară, iar disconfortul termic se va menţine deosebit de accentuat.. Temperatura maximă va fi de 36-37 de grade, iar cea minimă de 21…23 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare spre seară și la începutul nopții când probabilitatea pentru averse și descărcări electrice va fi în creștere. Vântul va sufla slab și moderat.

LUNI, MARTI, MIERCURI: În jumătatea de nord a teritoriului valorile termice se vor situa, în general, în jurul celor
climatologic specifice acestei perioade, în timp ce în restul țării, canicula va persista. Probabilitatea de apariție a averselor va fi mai ridicată spre sfârșitul intervalului și în regiunile vestice, nordice, centrale și la munte.

BUCUREŞTI. Vremea caniculară va persista, iar condițiile pentru averse vor fi reduse.

Citeşte şi Capitala şi toate judeţele ţării intră sub avertizări de caniculă. Temperaturile vor ajunge la 39 de grade