PROGNOZA METEO: Meteorologii anunţă vreme închisă, ceaţă şi burniţă

Meterorologii anunţă vreme închisă în următoarele zile, cu cer noros în majoritatea zonelor. Izolat va fi ceaţă, iar temperaturile maxime se vor situa între 2 şi 8 grade Celsius. 

09 dec. 2015, 15:15
PROGNOZA METEO: Meteorologii anunţă vreme închisă, ceaţă şi burniţă

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi în general închisă, cu cer noros în majoritatea zonelor.Pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe, fulguieli la munte şi mai ales ploi şi burniţă în restul teritoriului. Cu totul izolat vor fi condiţii de polei.

Izolat va fi ceata dimineata, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 gr C, izolat in estul Transilvaniei si in Moldova si cel mult 8 gr C in sudul Olteniei.

ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în general închisă şi trecător vor fi condiţii de burniţă sau ploaie slabă. Vântul nu trece de moderat iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade

PROGNOZA METEO VINERI. În zonele joase de relief, mai ales în prima parte a zilei dar şi noaptea, va fi nebulozitate joasă şi local ceaţă, ce se pot asocia doar izolat cu burniţă sau fulguieli. Vor fi condiţii de polei.

În restul ţării cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, iar noaptea va fulgui la munte. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 gr in depresiunile din estul Transilvaniei şi 8 gr, cel mai probabil in sudul Banatului si in nord-vestul Olteniei.

ÎN BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări, mai persistente în prima parte a zilei şi noaptea, când vor fi condiţii de ceaţă şi burniţă. Temperatura maximă va fi de 4-6 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nordul şi centrul ţării însă doar izolat vor fi precipitaţii slabe, mixte în Maramureş şi ninsori în nordul Carpaţilor Orientali. Dimineaţa, în zonele joase, pe arii restrânse va fi ceaţă.

Vântul va sufla mai tare în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi în creştere faţă de ziua precedentă în regiunile sudice, vor fi cuprinse între 1 grad in estul Transilvaniei şi 10 grade in Oltenia.

ÎN BUCUREŞTI. Ziua incepe cu ceata si nori josi, stratiformi, dar dupa disiparea cetii se arata soarele si vremea se incalzeste usor, meteorologii estimează maxime in jur de 8 grade Celsius.

Duminica dimineata asteptam valori termice sub pragul inghetului in aproape toate regiunile. La amiază, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru a doua decadă a lunii decembrie în toate regiunile. Maximele se vor situa intre 2 si 12 grade C, acesta in conditiile in care cerul va fi variabil, cu înnorări mai acentuate doar in nord şi in nord-est unde insa abia noaptea asteptam precipitatii slabe mixte.

Vor fi condiţii de polei. Dimineaţa, în zonele joase izolat va fi ceaţă. In prima parte a saptamanii viitoare vremea nu se schimba semnificativ, adica nu vom avea precipiattii pe arii extinse si insemnate cantitativ, dimpotriva doar izolat vor fi precipiatii slabe. Temperaturile mai scad putin si se apropie de normalul perioadei iar in zonele joase de relief pe areale restranse va fi ceata.