PROGNOZA METEO PE TREI LUNI. Cum va fi prima lună de vară

Publicat: Vineri, 27 Aprilie 2018 19:12 // Actualizat: Vineri, 27 Aprilie 2018 19:12 // Sursa: romaniatv.net

Estimările sezoniere sunt realizate de către Centrul European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia și au un grad de realizare de aproximativ 60%. Este estimată distribuția temperaturilor medii lunare, precum și distribuția cantităţilor lunare de precipitații, iar fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.

Documente atasate:

PROGNOZA METEO MAI

Temperaturile medii vor avea valori apropiate de media climatologică în sud, sud-est și vest și sub normal, local, în celelalte zone. Precipitațiile totale lunare vor fi apropiate de normă în sud-estul țării și vor fi excedentare în rest.

PROGNOZA METEO IUNIE

Temperatura medie lunară a aerului va fi apropiată de norma climatologică în cea mai mare parte a țării.  Precipitațiile totale lunare vor fi apropiate de mediile climatologice în nordul și centrul țării și vor avea o tendință spre deficit, local, în restul teritoriului.

Citeşte şi: PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI: Cum va fi vremea în minivacanţa de 1 Mai

PROGNOZA METEO IULIE

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât normal în regiunile sudice si sud-estice și vor fi, în general, apropiate de mediile climatologice în restul țării. Precipitațiile totale lunare vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării.

Detalii despre fiecare lună, AICI

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
meteo prognoza meteo prognoza meteo pe trei luni
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6605
RON
12 Dec
noapte -4 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H