PROGNOZA METEO pe trei zile. Meteorologii anunţă un weekend ÎNSORIT

PROGNOZA METEO. După o săptămână capricioasă, weekendul debutează cu soare. Cei câţiva nori care trenează astăzi şi încă lasă ploi mai ales prin sud-estul ţării sunt risipiţi destul de repede de vântul ce suflă mai sprinten în regiunile estice, iar duminică se anunţă o zi însorită în întreaga ţară, cu doar câteva rafale de vânt în partea de răsărit a ţării şi în zona înaltă de munte.

26 sept. 2014, 12:17
PROGNOZA METEO pe trei zile. Meteorologii anunţă un weekend ÎNSORIT

PROGNOZA METEO. SÂMBĂTĂ vremea se indreapta, iar la amiaza temerpaturile vor fi mai generoase decat in ziua precedenta, cu 14-15 grade in depresiuni si in nordul Moldovei si 20 de grade in regiunile sudice. Iar ca aspect, vorbim despre o zi insorita in regiunile intracarpatice, in timp ce in est si sud inca mai ratacesc nori, insa doar izolat mai lasa cativa stropi de ploaie. In schimb vantul inca se arata alert prin sud-est si zona de munte.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. În Capitala ziua incepe cu cer mai noros, insa cerul se degaja rapid si soarele preia controlul, asa ca la amiaza se ating 20 de grade, domolite insa de vantul care sufla mai sprinten.

CITEŞTE ŞI PROGNOZA PE TREI LUNI. Cum va fi vremea de Crăciun şi Revelion

PROGNOZA METEO. DUMINICĂ va fi vreme frumoasa in toata tara, cu cer aproape senin, si doar vantul inca si face simtita prezenta prin estul si sud-estul tarii, precum si in zonele montane. Prin urmare, temperaturile vor fi mai ridcate decat in zilele precedente, cu 16 grade doar in depresiuni si in nordul Moldovei, in timp ce in sud se ating 22-23 de grade la amiaza.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Duminica va fi o zi frumoasa, insorita , vantul adie placut, iar la pranz termometrele vor indica 21-22 de grade la umbra.

PROGNOZA METEO. LUNI tot frumoasa ramane vremea, soarele nu se ascunde dupa niciun nor, vantul nu face nici el excese, asa ca tempraturile zilei revin, in sfarsit, la ecartul normal pentru final de septembrie, de la 18-19 grade in Dealurile de Vest si in depreisuni pana la 23-24 de grade, izolat, in sudul si estul tarii.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. În Capitala ramane vreme frumoasa, cu soare bland, vant domol si aproximativ 22 de grade in tremometre la amiaza. O zi linistita si placuta de toamna.

CITEŞTE ŞI Vreme de iarnă în septembrie: Minus şase grade la Miercurea Ciuc şi zăpada pe Transalpina