PROGNOZA METEO pe trei zile. Vremea rămâne MOHORÂTĂ şi vor fi precipitaţii mixte

PROGNOZA METEO. Pentru următoarele trei zile, meteorologii prognozează vreme mohorâtă, cu cer mai mult noros şi precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare. În ceea ce priveşte temperaturile, mercurul va urca în termometre până la maxime de 8 grade Celsius.

06 dec. 2014, 16:03
PROGNOZA METEO pe trei zile. Vremea rămâne MOHORÂTĂ şi vor fi precipitaţii mixte

PROGNOZA METEO. Duminică, vremea nu este mai prietenoasă cu noi, dimpotrivă. Cerul încărcat de nori lasă precipitaţii pe arii extinse în toate regiunile. Predomină ploile, iar în jumătatea de nord a Moldovei şi pe crestele montane aşteptăm mai ales lapoviţe şi ninsori. Izolat, în urma unor ploi ceva mai consistente, se adună peste 15 l pe mp. Pe arii restrânse vor fi condiţii de polei, iar în zonele joase în primele ore sunt condiţii de ceaţă. Vântul suflă mai alert în sud-est şi în zonele montane înalte. Maximele pleacă de la minus 1 grad în Moldova şi ajung la 8 grade în Dealurile de Vest şi în Maramureş.

PROGNOZA METEO. Vreme la fel de mohorâtă este şi pentru bucureştenii care nu au mai văzut soarele de câteva săptămâni. Norii acoperă cerul, temporar plouă, iar termometrele arată în jur de 2 grade după-amiaza, adică mercurul din termometre creşte foarte puţin faţă de orele matinale.

PROGNOZA METEO. Săptămâna viitoare debutează tot cu vreme închisă şi precipitaţii, în general slabe cantitativ, ce cad îndeosebi în regiunile vestice, nordice şi centrale peste zi, dar spre seară şi în noaptea de luni spre marţi revin tot ma insistent în regiunile sud-estice. Vor fi mai ales ninsori în Moldova şi la munte, mixte în Maramureş şi mai ales ploi în celelalte regiuni. Izolat se va forma polei, iar dimineaţa în sud-est vor fi condiţii de ceaţă. Vântul are ceva intensificări pe litoral, iar maximele se vor situa între 0 şi minus 1 grad în Moldova şi 7, 8 grade în Banat.

PROGNOZA METEO. Nici urmă de soare pe cerul Capitalei, luni. Vremea se menţine închisă şi trecător mai plouă slab. După-amiaza aduce maxime în jur de 3 grade.

PROGNOZA METEO. Marţi doar prin vest şi nord-vest se arată soarele printre nori, în celelalte regiuni cerul e acoperit de nori şi bineînţeles nu lipsesc precipitaţiile. Predomină ninsorile în Moldova şi la munte, în Oltenia şi în Muntenia, dar şi în Dobrogea plouă, iar în rest vor fi mixte. Izolat sunt cantităţi de apă mai însemnate şi sunt condiţii de polei. Vântul suflă mai tare în Moldova şi pe crestele munţilor unde spulberă zăpada, dar are intensificări şi în Bărăgan şi în Dobrogea. Maximele vor fi între 0 grade în Moldova şi 8 grade în Banat.

Nicio şansă să vedem soarele în Capitală. Mai mult, din norii groşi ce acoperă cerul cad temporar precipitaţii, ploi peste zi şi mixte noaptea. Maximele vor fi în jur de 3 grade Celsius.

PROGNOZA METEO. Miercuri, cerul rămâne noros în cea mai mare parte a ţării şi peste zi mai cad precipitaţii mixte, local în jumătatea estică a ţării şi doar izolat în celelalte regiuni. Izolat mai sunt condiţii de polei, iar vântul mai suflă alert în est şi pe crestele montane. Maximele vor fi între minus 2 şi 7 grade. De joi până duminică temperaturile vor fi în jurul valorilor normale pentru această perioadă, dar vestea bună este că şansele de precipitaţii sunt destul de mici.

Citeşte şi FENOMEN NEOBIŞNUIT în România. În mare parte din ţară, SOARELE nu s-a mai văzut de 25 de ZILE