PROGNOZA METEO pe trei zile. Vremea se RĂCEŞTE şi, pe alocuri, PLOUĂ

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă o răcire a vremii, iar temperaturile vor scădea cu până la 10 grade, în unele regiuni. Pe alocuri, vântul va bate cu putere, iar norii groşi vor lăsa şi ploi slabe.

10 nov. 2014, 14:11
PROGNOZA METEO pe trei zile. Vremea se RĂCEŞTE şi, pe alocuri, PLOUĂ

PROGNOZA METEO. Marţi va fi în continuare mai cald decât ar trebui prin vestul şi centrul ţării, ca şi în zonele de deal şi de munte, unde soarele va fi generos şi doar izolat în zori va fi puţină ceaţă. Dar în zonele joase din sud şi din est, vor fi înnorări aproape pe tot parcursul zilei, iar în cea mai mare parte a intervalului, iar în prima parte a zilei ceaţă va fi prezentă la nivel local. Pe alocuri va burniţă, iar maximele zilei nu se avânta prea mult în aceste regiuni, rămân apropiate de normele perioadei. Prin urmare, la scara întregii ţări, vom avea la amiază temperaturi de la 10….11 grade în Moldova, până la 20…21 de grade în Dealurile de Vest. Iar vântul se arată mai sprinten doar prin sudul Banatului.

VREMEA IN BUCURESTI. Marţi, soarele este scump la vedere, norii predomină şi vântul abia adie, aşa că la amiază nu vor fi mai mult de 13…14 grade în termometre.

PROGNOZA METEO pe două săptămâni: Vremea de toamnă se ÎNTOARCE

PROGNOZA METEO. Miercuri tot caldă rămâne vremea în regiunile intracarpatice, cu nori şi soare deopotrivă, şi temperaturi mai mari decât normele perioadei. Însă, în est şi sud temperaturile vor fi cele potrivite datei calendaristice, aici va fi cer acoperit de nori persistenţi, iar local, mai ales în prima parte a zilei, va fi ceaţă, cu burniţă sau ploi slabe. Prin urmare, temerpaturile maxime pornesc de la 9…10 grade în Moldova, însă ating din nou valori în jurul a 20 de grade în Dealurile de Vest. Cu puţin vânt pe crestele montane şi în sudul Banatului.

VREMEA IN BUCURESTI. Va fi un cer noros miercuri, iar în prima parte a zilei şi ceaţă va fi prezentă, asociată trecător cu burniţă sau ploi slabe, însă fără vânt agitat. Iar la amiază temperatura va fi de aproximativ 13 grade, apropiată de normalul perioadei.

ALERTĂ, vine zăpada! Meteorologii au emis avertizare de ninsoare abundentă

PROGNOZA METEO. Joi, în vestul, nord-vestul şi centrul teritoriului, vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această dată din an, cerul va fi doar parţial noros şi numai izolat, după căderea nopţii, va ploua slab. Dar în restul ţării, înnorările vor fi persistente şi local se vor semnala ploi şi burniţe, astfel încât, la scara întregii ţări, vorbim la amiază despre temperaturi între cel mult 10 grade în câteva localităţi din nordul Moldovei şi 18 grade în vestul şi nord-vestul ţării. Vântul rămâne mai alert în sudul Banatului, nordul Moldovei şi pe crestele munţilor.

VREMEA IN BUCURESTI. Joi vor fi înnorări persistente şi temporar burniţe sau ploi slabe, vântul va fi şi el uşor mai agitat, iar la amiază se vor înregistra 12…13 grade, cel mult.

PROGNOZA METEO. Vineri, în sudul şi sud-vestul ţării vor fi nori mulţi şi va ploua pe arii extinse, însă în celelate regiuni soarele este şi el prezent din când în când şi ploile apar doar pe alocuri. Iar în sud şi vântul suflă ceva mai alert, astfel încât la amiază vor fi temperaturi în ţară între 8 şi 18 grade, cu cele mai mari valori în vest. Meteorolgii spun că în continuare regimul termic va fi mai ridicat decât cel normal pentru mijlocul lunii noiembrie în regiunile intracarpatice, în timp ce în rest vor fi temperaturi apropiate de mediile multianuale, chiar ceva mai scăzute prin Moldova.