PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă temperaturi de până la 17 grade Celsius

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă temperaturi ridicate pentru zilele următoare. Vremea va fi frumoasă şi deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii decembrie.
Filip Stan
21 dec. 2015, 13:00
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă temperaturi de până la 17 grade Celsius

Vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă a anului îndeosebi în sudul şi în estul ţării, la deal şi la munte. În nord-vest şi centru, cerul va fi mai mult noros, local dimineaţa şi noaptea şi izolat ziua se va semnala ceaţă şi pe spaţii mici în Maramureş va ploua, iar în nordul Carpaţilor Orientali vor fi precipitaţii mixte.

În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile vestice, iar ceaţa se va semnala pe arii restrânse, în special în primele ore ale zilei şi spre sfârşitul intervalului, cu precădere în Câmpia de Vest şi în nord-estul Câmpiei Române. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări susţinute în zona montană, cu viteze care pe creste vor depăşi 80 km/h, dar temporar şi la cote mai reduse şi în extremitatea de sud şi în cea de nord-est a teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 grade in estul Transilvaniei şi 16 grade in dealurile Olteniei si ale Munteniei.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI: Va fi în continuare o vreme mult mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă din an, cu o maximă a temperaturii aerului în jurul valorii de 12 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi în general frumoasă şi deosebit de caldă pentru această dată din an. Cerul va fi variabil, exceptând regiunile nordice, nord-estice, precum şi zona Carpaţilor Orientali, unde vor fi înnorări şi numai izolat, la munte, precipitaţii mixte. Se va semnala ceaţă sau nebulozitate joasă, pe arii restrânse în primele ore ale zilei, iar noaptea, local în regiunile intracarpatice şi pe spaţii mici în restul teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 grade in estul Transilvaniei şi 17 grade in nordul Munteniei. (zona de deal)

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă şi deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii decembrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Deşi valorile termice diurne vor marca o scădere uşoară îndeosebi în vestul ţării, vremea va fi în continuare mai caldă decât normalul perioadei. În regiunile vestice, nord-vestice şi centrale vor fi înnorări persistente, se va semnala ceaţă şi vor fi burniţe sau ploi slabe, izolat în prima parte a intervalului şi pe arii restrânse în cursul nopţii. În restul zonelor, ziua cerul va fi variabil, iar noaptea local va fi nebulozitate joasă şi ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 4 şi 14 grade. (3…4 grade in Transilvania si 15…16 grade in dealurile Munteniei)

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va menţine mult mai caldă decât ar fi normal la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi condiţii de ceaţă în a doua parte a nopţii. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade.

PROGNOZA METEO VINERI, TENDINŢE. În zonele deluroase din sudul şi estul ţării vremea va fi în general frumoasă. În restul teritoriului, vor fi înnorări persistente, pe tot parcursul intervalului în regiunile intracarpatice şi parţial în cele sudice şi estice. Se va semnala ceaţă şi vor fi ploi slabe sau burniţe, local în nord-vest şi izolat în vest, nord şi centru. La munte, pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe mixte, cu precădere în Carpaţii Orientali. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

Temperaturile maxime, uşor mai scăzute faţă de ziua precedentă în majoritatea regiunilor, vor fi cuprinse, în general, între 2 şi 12 grade. (cele mai mici in Transilvania; cele mai mari in Oltenia si Moldova); duminica vor fi maxime intre 5 si 16 grade (… estul Transilvaniei, respectiv dealurile Olteniei si ale Munteniei…)

Sambata, Duminica si Luni… Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru ultima decadă a lunii decembrie, în cea mai mare parte a ţării. Probabilitatea de precipitaţii va creşte la sfârşitul intervalului, în regiunile nordice. În zonele joase de relief local se va semnala ceaţă.

Spynews
MAE, alertă de călătorie! Un român a murit și alți doi au avut nevoie de îngrijirile medicilor
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Legea care îi vizează direct pe românii care locuiesc la curte. Vecinii te pot obliga să faci asta
Capital.ro
Complet ILEGAL în propria locuință. Legea nu dă voie dacă ești proprietar sau chiriaș la BLOC
Playtech.ro
Simona Halep, în cea mai SCURTĂ fustiță! A desfăcut picioarele și s-a văzut chiar TOT
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
Bătaie ca în filme între fanii Angliei și Serbiei la Gelsenkirchen înaintea meciului celor două echipe de la Euro 2024. Meci cu grad ridicat de risc VIDEO
Spynews
Armin Nicoară, mesaj emoționant de ziua de naștere a mamei sale. Artistul se mândrește cu femeia care i-a dat viață: „Ești cea mai minunată” / FOTO
Spynews
Băuturile pe care este bine să le consumi pe caniculă. Te hidratează în zilele de vară
Evz.ro
Se împlinesc 80 de ani de la operațiunea „Neptun”. BNR scoate o monedă specială
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
S-a 'combinat' în Nuba! N-a uitat mișcările senzuale de la 'Surprize, surprize' și a lovit în club
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
Doliu în lumea muzicii! A murit Marius Baiazid, după o luptă cu o boală nemiloasă
Capital.ro
Românii vor fi verificați. S-a dat ORDIN de control. NIMENI nu mai are voie să încalce legea
StirileBZI
Săptămâna de lucru de 4 zile! Ce spun specialiștii despre weekend-ul de trei zile
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Incidente și Disconfort Termic la Biroul Electoral Central din Craiova: Intervenții Medicale Necesare
MediaFlux
DOCUMENTE pentru RECALCULARE! Simona Bucura Oprescu a ANUNȚAT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?