PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Ploi şi descărcări electrice, vor fi condiţii de ceaţă

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi temporar norosși mai ales pe parcursul zilei vor fi averse și descărcări electrice. Dimineața, în zonele joase vor fi condiții de ceață.

12 mai 2017, 12:54
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Ploi şi descărcări electrice, vor fi condiţii de ceaţă

PROGNOZA METEO NOAPTE În jumătatea de nord-vest a țării vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, condiții de grindină și se vor acumula cantități de apă care izolat vor depăși 15…20 l/mp. În restul țării astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 și 16 grade. În sudul și în sud-estul țării, izolat, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO SAMBATA Vremea va fi în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, care vor lua și aspect de vijelie și pe arii restrânse grindină, la început în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, apoi și în restul teritoriului. Ploile vor avea și caracter torențial și se vor acumula cantități de apă care vor depăși local 15…20 l/mp și izola 40…50 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 17 grade in estul Transilvanieie si in maramures si 28 de grade in sudul extrem al Munteniei, iar cele minime între 9 și 15 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporare, în special după-amiaza, când probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului va fi mai ridicată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 12…13 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA Vremea va fi ușor instabilă. Cerul va fi temporar norosși mai ales pe parcursul zilei vor fi averse și descărcări electrice în zonele de deal și de munte, dar local și în restul teritoriului. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor mai depăși 15…20 l/mp și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în regiunile sud-vestice, sudice, estice și izolat în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 grade în nordul Modovei și 27 de grade în Oltenia. Temperaturile minime se vor încadra între 6 și 14 grade. Dimineața, în zonele joase vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi ușor instabilă. Cerul va fi temporar noros, iar după-amiaza și la începutul nopții, vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 11…12 grade.

PROGNOZA METEO LUNI Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros și se vor semnala ploi de scurtă durată și descărcări electrice, în zona de deal și de munte, în sud-vest și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile sud-estice și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 24 de grade, iar cele minime între 4 și 14 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va fi temporar noros, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, apropiată de normalul perioadei, se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 12…14 grade.

PROGNOZA METEO MARTI Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, mai ales ziua, când se vor semnala averse și descărcări electrice la munte, local în centru și sud și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană și în regiunile vestice, iar noaptea în cele de est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 24 de grade, iar cele minime între 4 și 14 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va avea înnorări temporare și vor fi condiții ca trecător să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.

PROGNOZA METEO DE MIERCURI PANA VINERI Valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale, iar probabilitatea de precipitații va fi în creștere spre sfârșitul intervalului.