PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Temperaturi scăzute, ploi şi ninsori la munte

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea se va menține rece. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. de joi, vremea se va încălzi ușor, însă, majoritatea valorilor termice se vor situa sub cele, climatologic, specifice perioadei.

31 oct. 2017, 15:26
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Temperaturi scăzute, ploi şi ninsori la munte

PROGNOZA METEO 31 octombrie, ORA 20 – 01 noiembrie, ORA 08 Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile intracarpatice. Doar izolat, cu precădere în Banat, vor fi posibile precipitații slabe, sub formă de ploaie, iar la munte, sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, unde va spulbera zăpada și în estul țării. Temperaturile minime, preponderent negative, vor avea valori de la -8…-7 în estul Transilvaniei, până în jur de 3 grade în extremitatea de sud-vest și pe litoral.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 0…1 grad, mai scăzută în zona preorășenească, spre -3…-2 grade.

PROGNOZA METEO 01 noiembrie, ORA 08 – 02 noiembrie, ORA 08 Vremea se va menține rece, deși valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele din intervalul precedent. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 5 și 14 grade, iar minimele între -3 și 6 grade. În regiunile vestice, nordice și centrale, vor fi înnorări și precipitații slabe, însă pe arii restrânse, sub formă de ploaie, iar la munte, trecător, și ninsoare. În restul teritoriului, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane, unde va spulbera zăpada, dar temporar și la cote reduse și în estul țării. În zonele joase de relief, mai ales noaptea, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea se va menține rece. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă de 0…1 grad. La sfârșitul nopții, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO 02 noiembrie, ORA 08 – 03 noiembrie, ORA 08 Vremea se va încălzi ușor, însă, majoritatea valorilor termice se vor situa sub cele, climatologic, specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros și, mai ales în orele dimineții, cu precădere în zonele joase de relief, pe arii restrânse, va fi ceață. În nordul țării – în cursul zilei, iar noaptea și în vest și în centru, pe spații mici, va ploua slab. Pe crestele montane, trecător și izolat, vor mai fi ninsori. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special, la altitudini mari. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 7 și 14 grade, iar cele minime între -2 și 8 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Valorile termice se vor situa ușor sub cele, climatologic, specifice perioadei. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 3 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. În orele dimineții, dar mai ales la sfârșitul nopții, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO 03 noiembrie, ORA 08 – 04 noiembrie, ORA 08 Cerul va fi temporar noros. Va ploua, în prima parte a intervalului în vestul, centrul, nordul și nord-estul țării, iar seara și în primele ore ale nopții, local, în sud-est. În zona montană înaltă, pe arii restrânse, trecător va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-vestul teritoriului, precum și la munte, viteze mai mari la rafală urmând a se înregistra pe creste, unde temporar va viscoli ninsoarea și spulbera zăpada. Temperaturile maxime se vor situa între 7 și 16 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 și 9 grade. Izolat, dimineața, va fi ceață în zonele joase de relief, în special, din vest și sud-vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va avea înnorări și în special seara și în primele ore ale nopții, trecător vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 2…4 grade.

PROGNOZA METEO 04 noiembrie, ORA 08 – 05 noiembrie, ORA 08 Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în est și sud-est, în prima parte a intervalului, însă condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea și în zona Carpaților Occidentali. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 16 grade, iar cele minime între 0 și 7 grade, ușor mai coborâte în estul Transilvaniei, dar și mai ridicate pe litoral. Pe spații mici, va fi ceață sau nebulozitate joasă, în primele ore ale zilei și spre sfârșitul intervalului, în Câmpia de Vest și în Podișul Transilvaniei.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va fi variabil cu unele înnorări ziua, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă de 3…4 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI 05 noiembrie, ORA 08 – 08 noiembrie, ORA 08 Vremea va intra într-un proces de încălzire, semnificativă chiar, în vest, sud-vest și în centru. Temperaturile ce urmează a se înregistra, vor fi ușor peste mediile, climatologic, specifice perioadei, în special, în regiunile intracarpatice. Spre sfârșitul intervalului, probabilitatea de apariție a ploilor va fi în creștere, în vest și sud-vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Temperatura aerului va crește până la valori ușor peste mediile, climatologic, specifice perioadei, iar probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusă.