PROGNOZA METEO. Vreme de MIEZ de vară în weekendul de Rusalii, temperaturile ajung până la 31 de grade

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi mai caldă decât în mod obisnuit în această perioadă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade. În unele zone, vor fi conditii de grindină, iar cantitătile de apă vor fi pe spatii mici mai însemnate.

02 iun. 2017, 13:29
PROGNOZA METEO. Vreme de MIEZ de vară în weekendul de Rusalii, temperaturile ajung până la 31 de grade

PROGNOZA METEO LA NOAPTE: Cerul va avea unele înnorări în regiunile sudice si la munte, unde pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile izolat. Temperaturile minime se vor încadra între 4…5 grade in depresiuni si 18 grade pe litoral si in sud-vestul Olteniei.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, cu unele înnorări si vor fi posibile ploi de scurtă durată si descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat. Minima termică va fi de 15…16 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea va fi mai caldă decât în mod obisnuit la începutul lunii iunie, cu temperaturi maxime cuprinse între 21 de grade pe litoral si 31 de grade in Campia de Vest. În sud-vestul si sudul tării precum si în zona montană, temporar înnorările vor fi accentuate si în special după-amiaza si seara, local vor fi averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului. Punctiform vor fi căderi de grindină si cantităti mai importante de apă. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar fenomenele asociate instabilitătii atmosferice se vor semnala doar izolat si la cote mai reduse.

PROGNOZA METEO BUCURESTI. Vremea va fi mai caldă decât în mod obisnuit în această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în special după-amiaza si seara si trecător se vor semnala averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obisnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în regiunile sud-vestice si la munte, unde local se vor semnala averse si descărcări electrice. Izolat vor fi posibile căderi de grindină. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări în zona montană înaltă, dar trecător si în restul teritoriului. Temperaturile maxime, în usoară crestere fată de ziua anterioară, se vor încadra între 22 de grade pe litoral si 32 de grade în Câmpia de Vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi în general frumoasă si mai caldă decât în mod obisnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea se va mentine mai caldă decât în mod obisnuit la această dată. Îndeosebi după-amiaza si seara, în zonele de deal si de munte, precum si în vestul, nordul si centrul tării, instabilitatea atmosferică se va accentua treptat si se va manifesta prin înnorări temporare, averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat, vor fi conditii de grindină si cantităti de apă mai însemnate. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade in sudul litoralului si 31 de grade in Moldova.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare frumoasă si mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade.

TENDINTA

PROGNOZA METEO MARTI – Valorile termice se vor situa peste normalul acestei perioade, astfel încât se vor înregistra temperaturi maxime cuprinse între 23 de grade pe litoral si 31 de grade in Moldova si Lunca Dunarii. La
munte, precum si în vestul, nordul si centrul tării, înnorările vor fi temporar accentuate si se vor semnala averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi conditii de grindină, iar cantitătile de apă vor fi pe spatii mici mai însemnate. În restul tării, astfel de fenomene vor fi posibile doar izolat.

PROGNOZA METEO MIERCURI, JOI SI VINERI – Desi valorile termice diurne vor scădea usor, vremea va fi caldă pentru această perioadă. Gradul de instabilitate atmosferică va fi ridicat la începutul intervalului.