PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Temperaturile maxime, cuprinse între 33 şi 39 de grade. Se anunţă ploi

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi în continuare caniculară şi cu disconfort termic deosebit de accentuat. În unele zone, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, averse, descărcări electrice, intensficări de scurtă durată ale vântului, posibil și cu aspect de vijelie și căderi de grindină. Weekendul viitor, vremea va fi călduroasă, iar canicula și disconfortul termic deosebit de accentuat vor persista la începutul intervalului în mare parte din țară.

06 aug. 2017, 14:16
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Temperaturile maxime, cuprinse între 33 şi 39 de grade. Se anunţă ploi

PROGNOZA METEO LUNI. În vestul, nordul, centrul și nord-estul țării vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice vor scădea semnificativ față de intervalul precedent. Vor fi înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată și cu aspect de vijelie. Ploile vor avea și caracter torențial și izolat va cădea grindină. În restul teritoriului canicula va persista, disconfortul termic se va menține deosebit de accentuat, iar manifestări specifice instabilității atmosferice vor fi pe arii mai restrânse, spre seară și noaptea.
Temperaturile maxime se vor încadra între 25…27 de grade în nord şi în jur de 39 de grade în sudul Olteniei și sud vestul Munteniei, iar cele minime, în general, între 16 și 24 de grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare caniculară şi cu disconfort termic deosebit de accentuat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 37 de grade, iar cea minimă va fi de 22…23 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare spre seară și la începutul nopții, când vor fi posibile averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

PROGNOZA METEO MARŢI. Vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiaza, local în regiunile sudice, excepție vor face regiunile nord-estice unde valorile termice se vor situa în jurul celor normale la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, averse, descărcări electrice, intensficări de scurtă durată ale vântului, posibil și cu aspect de vijelie și căderi de grindină, după-amiaza și seara, în zonele de deal și de munte, pe arii restrânse în nordul, centrul și sudul teritoriului și cu totul izolat în rest.

Temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade în nordul Moldovei până în jurul valorii de 38 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime, în general, între 17 şi 25 de grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Deși temperatura aerului va fi în ușoară scădere față de ziua precedentă, vremea va fi călduroasă, caniculară în orele amiezii, iar disconfortul termic se va menține ridicat. temperatura maximă va fi de 34…35 de grade, iar cea minimă va fi de 21…23 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, când vor fi condiții pentru ploi slabe de scurtă durată şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Temperatura aerului va crește față de ziua precedentă, astfel încât vremea va deveni călduroasă, caniculară în orele amiezii în aproape toată țara, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 33 și 39 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile sud-vestice, iar cele minime se vor încadra între 14 și 26 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, averse și descărcări electrice local în zona de munte și izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Temperatura aerului va crește față de ziua precedentă, astfel încât vremea se va menține călduroasă, caniculară în orele amiezii, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat. Temperatura maximă va fi de 36…37 de grade, iar cea minimă de 20…22 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO JOI, VINERI, SÂMBĂTĂ. Vremea va fi călduroasă, iar canicula și disconfortul termic deosebit de accentuat vor persista la începutul intervalului în mare parte din țară. Apoi, începând din vestul teritoriului, temperatura va fi în scădere, iar instabilitatea atmosferică se va accentua treptat.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Canicula și disconfortul termic vor persista. probabilitatea apariției fenomenelor specifice instabilității atmosferice va fi relativ redusă.