PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme DEOSEBIT DE CALDĂ pentru această perioadă

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme deosebit de caldă în zilele următoare. Marţi, temperaturile maxime se vor încadra între 8 grade in Maramures si in dealurile Crisaniei şi 19 grade in Muntenia si Moldova. Miercuri, va ploua, pe arii extinse îndeosebi în jumătatea de sud-est, iar joi cerul va fi mai mult noros şi va ploua, pe arii extinse în sudul şi estul ţării, local în centru şi izolat în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 grade in Bucovina şi 16 grade in nord-vest si centru.

07 mart. 2016, 14:22
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme DEOSEBIT DE CALDĂ pentru această perioadă

PROGNOZA METEO MARTI. Deşi valorile termice vor marca o scădere, faţă de intervalul precedent, vremea va fi caldă pentru această perioadă, chiar deosebit de caldă, în regiunile extracarpatice. Cerul va fi temporar noros şi va ploua, în general slab, local în vestul, nordul şi centrul şi pe arii mai restrânse, în sud-estul teritoriului.

Ploile vor fi şi sub formă de aversă, iar trecător se vor semnala descărcări electrice. În zona montană înaltă, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului, în estul ţării şi pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 grade in Maramures si in dealurile Crisaniei şi 19 grade in Muntenia si Moldova.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi deosebit de caldă, pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, în primele ore, când trecător vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Cerul va fi mai mult noros, exceptând, în prima parte a zilei, vestul şi nord-vestul ţării, unde va fi variabil. Va ploua, pe arii extinse îndeosebi în jumătatea de sud-est. Cantităţile de apă vor fi însemnate în Oltenia, Munţii Banatului şi sud-vestul Transilvaniei; moderate în Muntenia, Carpaţii Meridionali şi nordul Moldovei şi în general slabe, în celelalte regiuni. Pe crestele montane, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va fi slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul, sud-estul ţării şi zonele înalte de munte. Din punct de vedere termic, vremea va fi caldă. Temperaturile maxime, mai scăzute decât cele din ziua precedentă, în regiunile sudice şi de răsărit, dar si mai ridicate, decât acestea, în interiorul arcului carpatic, vor fi cuprinse între 8 grade in Moldova şi 17 grade in Transilvania.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi mai mult noros şi va ploua. Vântul va fi moderat, cu unele intensificări. Regimul termic, mai scăzut decât cel din ziua precedentă, se va menţine peste cel ce ar fi normal în această perioadă din an. Astfel, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Cerul va fi mai mult noros şi va ploua, pe arii extinse în sudul şi estul ţării, local în centru şi izolat în rest. Cantităţile de apă pot fi mai însemnate, în jumătatea de sud a teritoriului. La munte, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va avea intensificări în regiunile sud-estice şi în zona montană. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 grade in Bucovina şi 16 grade in nord-vest si centru.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua. Vântul va fi moderat cu intensificări. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade.

TENDINTA. Spre sfarsitul saptamanii nu se intrevede o incalzire a vremii, ba din contra, in regiunile nordice, temperaturile mai scad putin si per total, in cea mai mare parte a tarii, vorbim despre valori normale pentru data din calendar. Astfel, maximele temperaturii aerului se vor situa intre 7 si 14 grade.

Vineri va mai ploua, in special în regiunile sudice şi de sud-est, unde si cantităţile de apă vor putea fi mai însemnate, pentru ca wekeendul sa vina cu foarte putine precipitatii, in special pe la munte unde nu sunt numai ploi ci si lapoviţă sau ninsoare.