PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme instabilă, PLOI, GRINDINĂ şi descărcări electrice

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme instabilă pentru zilele următoare. În weekend, valorile termice vor fi uşor mai scăzute decât cele normale pentru prima decadă a lunii mai, în cea mai mare parte a tării.

04 mai 2016, 14:11
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme instabilă, PLOI, GRINDINĂ şi descărcări electrice

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va încălzi faţă de ziua precedentă, mai ales în regiunile sudice, sud-estice şi centrale. Cerul va fi variabil în jumătatea de nord-vest a ţării, dar va avea înnorări temporare în celelalte regiuni, unde, mai ales în cursul zilei, va ploua local. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări îndeosebi în Moldova, Dobrogea, Bărăgan si zona de munte, unde, trecător, vor fi rafale de peste 50 km/h. Temperaturile maxime se vor situa între 15 grade pe litoral şi 23 de grade, izolat, în vestul, centrul şi nordul teritoriului.

PROGNOZA METEO BUCURESTI. Vremea se va încălzi faţă de zilele precedente. Cerul va avea înnorări temporare îndeosebi în cursul zilei, când trecător va ploua slab, iar vântul va avea unele intensificări. Temperatura maximă în jur de 18 grade.

PROGNOZA METEO VINERI: Valorile termice vor fi uşor mai scăzute decât normele perioadei în majoritatea regiunilor. Cerul va fi temporar noros şi va ploua pe arii extinse, ziua, în Dobrogea, Muntenia, sudul Moldovei şi al Transilvaniei şi local, mai ales după-amiaza şi la începutul nopţii, în rest. Vor fi mai ales averse, însoţite izolat de descărcări electrice. Vor fi condiţii de grindină. Vântul va avea unele intensificări în estul, nordul si centrul teritoriului şi, trecător, în timpul ploilor, în celelalte regiuni.

Vezi: COD GALBEN DE PLOI şi VIJELII în 21 de judeţe. Vezi HARTA

Temperaturile maxime se vor încadra între 14…15 grade în depresiuni si 22…23 de grade în vest.

PROGNOZA METEO BUCURESTI: Valorile termice vor fi uşor mai scăzute decât normele perioadei. În cursul zilei vor fi înnorări temporare si, mai ales după-amiaza, se vor semnala averse şi, posibil, descărcări electrice. Noaptea cerul se va degaja. Vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Valorile termice vor fi usor mai scăzute decât cele normale pentru prima decadă a lunii mai, în cea mai mare parte a tării. În regiunile sud-vestice, nordice şi centrale, precum si în zonele de deal si de munte, vor fi înnorări temporar acentuate si ploi pe arii extinse. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza si noaptea, când local va ploua. Vor fi mai ales averse, însotite si de descărcări electrice, iar izolat cantitătile de apă vor fi însemnate. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13…14 grade în depresiuni şi nordul Moldovei si 23 de grade în Banat.

PROGNOZA METEO BUCURESTI: Valorile termice vor fi ușor mai scăzute decât cele normale pentru prima decadă a lunii mai. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza, dar în special noaptea, când vor fi ploi, mai ales averse şi, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat.

Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA – Vremea va fi în general instabilă si usor mai rece decât în mod normal pentru această dată, în cea mai mare parte a tării. Cerul va avea înnorări temporar accentuate, local vor fi ploi, mai ales averse şi se vor semnala descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 grade în nord si 23 de grade în sud-vest.

LUNI, marti, miercuri – Valorile termice vor marca o crestere si se vor apropia de cele normale pentru această perioadă. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată în regiunile vestice, nordice si centrale.