PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme urâtă, ploile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vrema o să fie instabilă zilele următoare. Cerul va fi mai mult noros si mai ales dimineata va fi din nou ceață, asociată izolat cu burniță. Duminică va ploua local, ziua în regiunile vestice, nordice şi centrale, iar noaptea şi în restul teritoriului. La munte, în prima parte a intervalului vor fi precipitaţii mixte, apoi vor predomina ninsorile. La începutul săptămânii viitoare, ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare.

23 nov. 2016, 13:38
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme urâtă, ploile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare

PROGNOZA METEO JOI. Cerul va fi temporar noros şi mai ales dimineaţa şi noaptea, în zonele joase, local, va fi ceaţă. Cu totul izolat va ploua slab sau va burniţa şi vor fi condiţii de producere a poleiului. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 4 grade in estul Transilvaniei si 14 grade în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări, mai accentuate în prima parte a zilei. Vântul va sufla în general slab, iar temp maximă va fi in jur de 9 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. În sudul si in estul tării cerul va fi mai mult noros si mai ales dimineata va fi din nou ceață, asociată izolat cu burniță. În restul teritoriului cerul va fi temporar noros, ceaţă va fi pe arii restrânse, dar noaptea izolat va ploua slab.Vântul va sufla slab până la moderat. Ziua inecle cu minime cuprinse între -10 grade in estul Transilvaniei şi 8 grade in Dealurile Vest iar maximele se vor situa in general intre 4 grade in Moldova si 14 grade în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări și, mai ales dimineata va fi ceață, posibil asociată cu burniţă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA În interiorul arcului carpatic cerul va fi temporar noros şi pe arii restrânse, dimineaţa, va fi ceaţă, apoi,mai ales seara in noaptea de sambata spre duminica, va ploua slab în Banat, in Crișana și in Maramureș. În restul teritoriului, cu precădere în zonele joase de relief, vremea va fi în general închisă, local cu ceaţă, asociată izolat, cel mai probabil în Oltenia și Muntenia, cu burniță sau ploi slabe. În nordul Carpaţilor Orientali, spre dimineaţă, vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviță sau ninsoare. Vântul va sufla cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 grade in Moldova și 15..16 grade in Maramures.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi în general închisă. Mai ales dimineață va fi ceaţă şi posibil, trecător, burniţă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade.

TENDINTA DUMINICA va ploua local, ziua în regiunile vestice, nordice şi centrale, iar noaptea şi în restul teritoriului. La munte, în prima parte a intervalului vor fi precipitaţii mixte, apoi vor predomina ninsorile. Precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare, vor apărea trecător şi în nordul ţării, în a doua parte a nopţii. Vântul va sufla mai tare la munte. Va mai fi ceață, în primele ore ale zilei, dar pe spații mici, în centrul și în sudul țării. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 7 și 15 grade.

PROGNOZA METEO DE LUNI PANA MIERCURI Vremea se va răci accentuat. Probabilitatea de precipitații va fi ridicată, în prima parte a intervalului când, în majoritatea regiunilor, ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare, apoi pe arii restrânse, îndeosebi dimineața, va fi ceață cu depunere de chiciură.