PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se va menţine închisă, cerul va fi mai mult noros

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea se va menține predominant închisă. Maximele vor fi cuprinse, în general, între 8 și 15 grade, iar cele minime între 2 și 10 grade. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări pe crestele montane.

06 nov. 2017, 10:53
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se va menţine închisă, cerul va fi mai mult noros

PROGNOZA METEO MARTI În regiunile sudice și estice, vremea va fi în general închisă, cu nebulozitate joasă și pe arii restrânse ceață, posibil asociată cu burniță sau ploi slabe. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar dimineața și noaptea, îndeosebi în zonele joase din Transilvania, va fi ceață. Spre sfârșitul intervalului, cerul se va înnora treptat și în regiunile vestice, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului, unde viteza la rafală va atinge și depăși 55…65 km/h, dar temporar și în zonele de munte, iar spre sfârșitul intervalului și în Oltenia. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 și 17 grade, cu cele mai ridicate valori în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa între -2 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 11 grade pe litoral.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va fi mai mult noros, iar mai ales dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 7…8 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI Vremea va fi închisă, exceptând nord-vestul și parțial centrul țării, unde în timpul zilei cerul va fi variabil spre parțial noros. Îndeosebi spre seară și noaptea, va ploua în Oltenia, local în Banat, Crișana și Muntenia, iar în celelalte regiuni doar izolat se vor semnala ploi slabe sau burniță. La munte, în general la peste 1500 m, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. În dealurile subcarpatice din sud-vestul teritoriului, precum și în Carpații Meridionali și în Munții Banatului, pe arii restrânse vor fi posibile cantități de apă de peste 15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în regiunile sud-vestice, precum și în zonele de munte. Maximele vor fi cuprinse, în general, între 8 și 15 grade, iar cele minime între 2 și 10 grade. În special la începutul intervalului, în zonele joase din centru, sud și est, local se va semnala ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea se va menține închisă. În primele ore ale intervalului vor mai fi condiții de ceață, iar noaptea va ploua. Vântul va deveni în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 7…8 grade.

PROGNOZA METEO JOI Vremea se va menține predominant închisă. Local și temporar, va ploua slab, în majoritatea regiunilor, iar la munte, la altitudini mari, trecător vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 15 grade, iar cele minime între 3 și 10 grade. Dimineața, dar mai ales noaptea, în zonele joase, pe arii restrânse se va semnala ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua, îndeosebi în cursul zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 6…7 grade.

PROGNOZA METEO VINERI În cea mai mare parte a țării cerul va fi mai mult noros, dar numai pe arii restrânse vor mai fi ploi slabe sau burniță. În zona montană înaltă, trecător se vor semnala precipitații mixte. Va fi ceață, în zonele joase de relief, în special dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 15 grade, iar cele minime între 1 și 8 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va prezenta înnorări, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 3…5 grade. Dimineața, dar mai ales în cursul nopții se va semnala ceață.

PROGNOZA METEO DE SAMBATA PANA LUNI Valorile termice se vor situa peste mediile multianuale, în majoritatea regiunilor. Probabilitatea pentru ploi va fi în creștere în a doua jumătate a intervalului, la început în vestul, centrul și nordul țării, apoi și în rest.